Suzhou Arphu Industrial Co., Limited , yang mengkhususkan diri dalam bidang R & D, pembuatan dan penjualan Conveyor Belt Vulcanizer (juga disebut Conveyor Belt Vulcanizing Press), kami mengkhususkan diri, berfokus dan menumpukan pada penyelenggaraan tali pinggang penghantar, layanan dan keseluruhan reka bentuk skim dan pembinaan. Pengurusan berorientasikan rakyat, berkualiti tinggi, pengurusan yang sangat baik, memperluaskan pasaran dan perkhidmatan yang unggul adalah konsep pembangunan kami. Memegang konsep ini, kami menyediakan perkhidmatan yang komprehensif untuk perindustrian dan perlombongan, kilang kuasa, kilang keluli, pelabuhan, industri kimia dan perusahaan simen, dan lain-lain. Berorientasikan pelanggan dan disokong oleh bahan kejuruteraan dan teknologi kejuruteraan. Memberi perhatian kepada pengurusan, mewujudkan pasukan perkhidmatan teknikal yang sangat baik, meningkatkan kualiti perkhidmatan secara komprehensif dan merealisasikan integriti menang-menang dengan pelanggan.


Budaya Perusahaan - Kita Terus Mengejar Kebesaran dan kesempurnaan.

Dasar kualiti kami - Jujur, perkhidmatan terbaik dan mengejar kecemerlangan.

Misi Korporat - Mewujudkan kekayaan untuk masyarakat, mewujudkan nilai untuk pelanggan kami dan mewujudkan kebahagiaan bagi kakitangan kami.

Nilai Teras kami - Inovasi, inisiatif dan harmoni semua-menang.

Roh Korporat - Perpaduan, ketekunan dan ketegasan.

Konsep Pengurusan - Saintifik, standard, cekap dan pragmatik.


Sejarah Syarikat kami

Januari 2007 - (Jiang su Chenggong | Industri Perlombongan) Pelancaran JSCG (Arphu Industrial | Mining)

Mei 2008 - Eksport ke Mexico BVIOS Penghantar Belang Vulcanizer (pesanan pertama)

April 2009 - Membangunkan pelanggan lebih daripada 20 Negara, termasuk Lafarge Group

▲ Oktober 2009 - (DL Industrial Limited | Perlombongan) Pelancaran DL (Arphu Industrial | Mining)

Mei 2010 - Bekerjasama dengan Copper Tembaga Terbesar Dunia (lombong Escondida-BHP Billiton Ltd)

▲ Februari 2016 - Peringkat Baru | Pelanggan yang dibangunkan lebih daripada 60 negara & wilayah

▲ Mei 2017 - (Suzhou Arphu | Industri Perlombongan) Pelancaran Suzhou Arphu Industrial

▲ November 2017 - Pengembangan Baru & Pengembangan Lanjutan Arphu Industrial memperluaskan di seluruh dunia ke seluruh dunia


Pasukan yang Beragam

Kami mempunyai pasukan yang mempunyai pengalaman dan semangat yang kaya, dan kami komited untuk bekerjasama untuk matlamat yang sama, untuk lebih baik produk dan perkhidmatan kami untuk pelanggan kami dalam pelbagai bidang.


leader1leader2
Nolberto Maldonado

Pengurus Teknikal Global

Jianguo Cai

Pakar Splicing Belt & Jurutera Elektrik

Saya menyertai Arphu pada tahun 2015 selepas menjadi ejen Arphu, kami memulakan kerjasama pertama kami sejak tahun 2008 apabila saya bekerja di SRB dalam industri getah sepanjang karier saya. Sebagai seorang jurulatih, saya telah melatih lebih 3,000 orang dalam lapisan getah, splicing tali pinggang dan re-treading. Sebagai pakar penyambung tali pinggang, saya berkhidmat lebih daripada 500 pelanggan sebagai pakar dalam tali pinggang getah dan tali keluli, sebagai pakar, saya melawat banyak negara untuk membimbing dan melatih para pelanggan kami. Juga menjadi jurutera elektrik, saya juga membaiki atau menukar pemanasan pemanasan dan kabinet kawalan elektrik, dan sebagainya.
leader3leader4

Xihong Lu

Jurutera mekanikal

Meng Zhou

Pakar Splicing Belt & Jurutera Elektrik

Bekerja dengan Arphu membawa saya fikiran muda dan semangat keusahawanan. Adalah menjadi penghormatan saya untuk menyertai pasukan Arphu sebagai jurutera splicing spesialis & jurutera elektrik, bekerja dengan pasukan yang bertenaga dan berkembang, berkhidmat untuk pelanggan kami membawa saya kebahagiaan dan komitmen tugas.


Pengilang profesional

Arphu akan sentiasa memberi tumpuan kepada reka bentuk, hasil, penjualan, perundingan teknik kejuruteraan dan kontrak projek penghantar penghantar tali pinggang pengudaraan (penghantar tali penghantar vulcanizer, mesin splicing panas), pembaikan vulcanizer tali pinggang, kerana kami percaya bahawa tali pinggang penghantar memberi impak yang nyata pada penghantar berjalan dan produktiviti. kami juga akan memberi tumpuan kepada pengurusan kualiti, mewujudkan pasukan perkhidmatan teknikal yang cemerlang, menaik taraf kualiti perkhidmatan dan merealisasikan integriti menang-menang dengan pelanggan. Kami dengan bangganya menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan tali pinggang penghantar, peralatan dan peralatan untuk loji kuasa, loji keluli, loji simen, lombong, pelabuhan, industri kimia, dan lain-lain


Produk

◆ Penghantar pembalut tali pinggang penghantar (penghantar tali pinggang penghantar)

◆ pembalut pembalut tali pinggang

◆ Mesin jalur tali pinggang penghantar (peelers tali pinggang)

◆ Tarik suis kord

◆ Suis tali pinggang tali pinggang (suis salah jajaran tali pinggang)

◆ Pengesan kelajuan

◆ PVC / PU bersama tali pinggang menekan


Khidmat Pelanggan

Arphu bermatlamat untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada para pelanggannya dengan sokongan 24 x 7 dari pasukan. Kami menyediakan produk yang sesuai untuk memenuhi keperluan pelanggan, memanjangkan hayat tali pinggang, downtime tali pinggang dan kemalangan.


Rakan Terpercaya kami