Suis Penyimpangan Belang Belang

Suis Penyimpangan Belang Belang

Suis penyimpangan tali pinggang penghantar mempunyai dua tahap sudut, biasanya digunakan: sudut pertama ialah: 10, 12, 20. Sudut kedua ialah: 30, 35, 45.

Maklumat produk

Suis penyimpangan tali pinggang penghantar mempunyai dua tahap sudut, biasanya digunakan: sudut pertama ialah: 10, 12, 20. Sudut kedua ialah: 30, 35, 45.


Pengenalan

Suis penyimpangan adalah produk yang digunakan untuk mengesan sisihan tali penghantar tali pinggang penghantar. Ia adalah peranti perlindungan keselamatan untuk amaran automatik dan penutupan tali pinggang penghantar sekiranya berlaku penyelewengan.


Maklumat teknikal

Suhu sekitar: -40 ℃ hingga +60 ℃

Suhu relatif: tidak melebihi 90%

Tekanan atmosfera: 80 ~ 110 Kpa

Ketinggian: tidak melebihi 2,000 M

Masa yang berguna: suis 10,000

Voltan penebat: AC1000V, ujian satu minit


Pelbagai produk

Model

Hubungi
kapasiti

Hubungi

kuantiti

Tindakan

sudut

Pemulihan

jenis

Perlindungan

Tahap

Berat badan

Dibuka normal

Ditutup biasa

Tahap pertama

Tahap kedua

Hadkan sudut

PPKG

AC380V 5A

2

2

12 °

30 °

70 °

Automatik

IP 67

2.25 kg

10 °

45 °

25 °

35 °


Prinsip kerja

Sebagai tali pinggang yang salah, pinggang pinggang mendorong roll menegak tali putaran suis putar tali pinggang dan membuatnya cenderung, jika lebih tinggi daripada sudut tindakan pertama, keluarkan satu set isyarat, jika lebih tinggi daripada sudut tindakan kedua, kemudian keluarkan set satu lagi, kedua-dua set isyarat mewakili penggera atau berhenti. Selepas berjalan biasa penghantar, roll menegak suis tali pinggang menegak dipulihkan secara automatik.


Ciri struktur

1. Kerangka aloi aluminium mencapai kekuatan tinggi, ringan, cangkerang suis tali pinggang tali pinggang boleh mencapai IP 67, ia dapat bekerja di persekitaran ekstrim untuk jangka masa yang lama.

2. Kapasiti besar kejutan elektrik, bergerak sensitif dan boleh dipercayai.


Penggunaan dan pemasangan

Pasang suis sway tali pinggang pada bingkai, kemudian dikimpal pada mesin penghantar, Paksi roll menegak dengan tali pinggang terdiri dari 90 °, jarak antara roll menegak dan pinggang tali pinggang adalah 50 hingga 100 mm. Kelebihan pinggang terletak pada posisi 1/3 gulungan menegak suis tali pinggang, dan setiap 50 meter perlu memasang satu suis suis tali pinggang.


Kabel sambungan

Tukar suis tali pinggang dilengkapi kabel empat teras, dan tandakan kabel No.1, No.3 dan No.4. No.1 dan No.2 adalah hubungan terbuka biasa, No.3 dan No.4 adalah hubungan rapat biasa, jika dua terbuka normal dan dua penutupan normal, sila memberi nasihat sebelum memesan.


Hot Tags: suis penyimpangan tali pinggang penghantar, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat