Penghantar pinggang salah jajaran pada rangkaian suis

Penghantar pinggang salah jajaran pada rangkaian suis

Tali pinggang salah jajaran pada rangkaian suis adalah suis pelindung untuk mengesan sudut memujuk atau sisihan piawai sistem conveyer belt, dan output isyarat penggera dan satu isyarat berhenti kecemasan. Digunakan secara meluas dalam besi, keluli, simen, loji-loji kimia, loji janakuasa termal, dan sebagainya.

Maklumat produk

Tali pinggang salah jajaran pada rangkaian suis adalah suis pelindung untuk mengesan sudut memujuk atau sisihan piawai sistem conveyer belt, dan output isyarat penggera dan satu isyarat hentian kecemasan. Digunakan secara meluas dalam besi, keluli, simen, loji-loji kimia, loji janakuasa termal, dan sebagainya.


Maklumat umum

Tali pinggang memujuk suis (juga dipanggil suis juling tali pinggang) digunakan untuk memeriksa juling tali pinggang sebagai berjalan daripada Mesin penghantar untuk mengelakkan bahan-bahan yang keluar, kebocoran atau melimpah.


Maklumat teknikal

Suhu:-40 ℃ untuk ℃ + 60

Suhu relatif: tidak lebih daripada 90%

Tekanan atmosfera: 80 ~ LPKtn 110

Ketinggian: tidak lebih daripada 2,000 M

Berguna masa: suis 10,000

Penebat voltan: AC1000V, ujian satu minit


Julat keluaran

Model

Orang hubungan

Kapasiti

Orang hubungan

kuantiti

Tindakan

sudut

Pemulihan

jenis

Pelindung

Tahap

Berat badan

Normal terbuka

Biasa ditutup

Peringkat pertama

Tahap kedua

Had sudut

PPKG

AC380V 5A

2

2

12°

30°

70°

Automatik

IP 67

2.25 kg

10°

45°

25°

35°


Prinsip kerja

Sebagai juling tali pinggang, tali pinggang drive tepi menegak menggulung tali pinggang memujuk suis putaran dan Jadikan ia cenderung, jika incline lebih pertama tindakan sudut, satu set isyarat, jika output incline lebih dari kedua sudut tindakan, maka output lain set single, dua set isyarat mewakili penggera atau berhenti. Selepas larian tersebut biasa membaikpulih Conveyor tegak roll memujuk tali pinggang bertukar ambil semula secara automatik.


Ciri-ciri struktur

1. aluminium aloi shell mencapai kekuatan tinggi, ringan, shell pinggang memujuk suis boleh mencecah IP 67, ia boleh dikerjakan pada persekitaran keterlaluan untuk jangka masa panjang.

2. besar kapasiti kejutan elektrik, bergerak sensitif dan boleh dipercayai.


Penggunaan dan pemasangan

Tali pinggang Baiki memujuk bertukar pada bingkai, kemudian weld pada mesin penghantar, paksi menegak roll dengan tali pinggang terdiri oleh 90°, jarak antara roll menegak dan tepi pinggang adalah 50 hingga 100 mm. hujung tali pinggang pada kedudukan 1/3 roll menegak pinggang memujuk suis , dan tiap-tiap 50 meter perlu memasang beberapa satu suis memujuk tali pinggang.


Sambungan kabel

Tali pinggang memujuk suis akan mempunyai empat-teras kabel, dan tandakan No.1, No.2, No.3 dan No.4 kabel. No.1 dan No.2 akan biasa orang hubungan yang terbuka, No.3 dan No.4 adalah kenalan rapat yang normal, jika dua biasa Buka dan tutup biasa dua, sila maklumkan ia sebelum menempah.


Hot Tags: penghantar pinggang juling beralih, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like