Proses pemvulkanan bulu pengikat panas

- Nov 29, 2018-

(1) Garis pusat ditarik pada badan tali pinggang pada kedua-dua belah pengikat tali pinggang, dan garisan pemotongan digambar mengikut saiz sudut. Berdasarkan garisan pemotongan, setiap garisan pemprosesan ditarik, dan lapisan penutup dipotong pada 45 ° dengan pisau, dan kedalaman harus sedemikian rupa sehingga lapisan keluli tercapai.


(2) Selepas langkah diproses, tali dawai dipotong dengan pemotong, dan kemudian wayar digilap dengan pengisar sudut L1202 dan cakera pengisar keluli tungsten.


(3) Tali dawai keluli dan langkahnya dibersihkan secara mendalam dengan agen pembersih. Selepas pembersihan, getah tervulkan panas panas disikat dan dikeringkan sepenuhnya, dan getah tervulkan panas digunakan sekali lagi.


(4) meletakkan pelopor penguncupan yang lebih rendah, balang tekanan air, papan penebat haba, plat pemanasan. Selepas itu, letakkan lapisan getah topeng yang tidak disulitkan, getah teras yang tidak disulitkan, dan tentukan kedudukan sendi pada kedua-dua pihak dan ayakan mengikut ukuran sebenar.


(5) Jalankan tali wayar dari pusat ke tepi. Selepas akhir, pastikan bahawa garisan tengah tali pinggang di kedua-dua belah pihak adalah konsisten. Letakkan getah teras unvulcanized, getah atas tidak terpalar, plat pemanasan atas, papan penebat haba, pancaran penjepit, tanduk di kedua-dua belah tali pinggang penghantar, dan ketatkan bolt pengapit.


(6) Hubungkan paip tekanan air dan kord kuasa. Selepas penyediaan diteruskan, selepas tekanan air naik ke nilai yang ditentukan, kuasa dihidupkan untuk pemvulkanan.