Nota pemasangan bagi vulcanizer pita

- Nov 29, 2018-

1. sebelum pemasangan Mesin combing, bahagian utama (seperti plat Pemanas elektrik, peranti tekanan, rak, dll) akan sekata terpisah dan dipisahkan, dan vulcanizer yang sementara diangkut ke tapak untuk pemasangan sementara. Sebelum pemasangan, dan tali pinggang penghantar Line pemasangan, menyahhimpun atas penggelek dan sediakan platform kerja dalam bentuk yang ditunjukkan dalam Rajah 2. Jika ia digam dalam bidang, menggunakan kanvas yang membina rainproof sementara yang menumpahkan sekitar pelantar kerja.


2, setiap perpisahan yang berasingan daripada bahagian-bahagian, Terdapat bahagian yang bergerak yang kerap. Secara amnya, bahagian-bahagian yang paling berat boleh dikendalikan oleh dua orang, jadi ia adalah mudah untuk memasang dan membuka. Memasang alat vulcanizer alat untuk memproses pita bersama, membawa bekalan kuasa, dan sebagainya, dan mengesahkan bahawa bahan Kampung digam (seperti sarung getah, teras gam dan gam) dalam tempoh sah laku, pengeluar dan tarikh pengeluaran.


3. sebelum pemasangan, mencari tempat yang lebih luas pada pemasangan penghantar pita. Di tempat ini, bukan sahaja di kawasan operasi yang tidak terhad dan ruang, tetapi juga penempatan pita dan pendawaian kuasa adalah mudah.