Penyelenggaraan dan penyelenggaraan penghancur tali pinggang

- Nov 29, 2018-

1. Pemanasan dan kotak kawalan elektrik atas dan bawah disambungkan oleh pelbagai komponen elektrik dan pelbagai instrumen elektrik. Oleh itu, semasa mengendalikan atau menggunakan, pastikan ia mengambil ringan dan perlahan-lahan, untuk mengelakkan getaran kuat dan menggosok yang berlebihan.

2. Sebelum menggunakan vulcanizer alat pengikat tali pinggang, pastikan untuk memeriksa sama ada unsur pemanasan elektrik di plat pemanasan lembap dan menjejaskan penebat. Jika tidak, ia perlu dikeringkan. Sama ada skru pengikat dan kacang-kacangan alat Ali longgar dan air bocor, jika tidak diperlukan. Pepejal; sama ada suis dan instrumen kotak kawalan elektrik adalah fleksibel dan boleh dipercayai.

3. Apabila vulcanizing dan ikatan di lapangan terbuka, perhatikan angin dan hujan. Selepas digunakan, ia perlu empuk dengan kayu persegi, dan lain-lain, dan ia hendaklah ditutup dengan kain hujan untuk mengelakkan kerosakan daripada kelembapan dan air.

4. Apabila vulcanizer pengikat tali pinggang tidak digunakan, ia perlu diletakkan di dalam peredaran udara, kelembapan relatif tidak lebih dari 85%, dan ia tidak sepatutnya berada di gudang di mana hujan dan salji menyusup; apabila ia diletakkan, ia harus empuk dengan kayu persegi, dan ia dilarang sama sekali diletakkan di atas tanah.