Prinsip mekanik dalam Seluar

- Nov 29, 2018-

Akhbar mendorong the bekerja mekanisme melalui mekanisma penghantaran motor untuk digunakan tentera proses bahan kerja. Mekanisme penghantaran adalah penghantaran tali pinggang dan gear transmission kelajuan pengurangan mekanisma; The bekerja mekanisme terbahagi kepada satu mekanisme skru, satu mekanisme engkol penghubung dan silinder hidraulik.

Media terbahagi kepada tiga kategori: skru Seluar, engkol seluar dan Seluar hidrolik. Akhbar engkol ini juga dikenali sebagai media yang mekanikal.


Akhbar skru mempunyai pusat mati bawah tetap tiada. Untuk lebih besar die maju bahagian, ia boleh dibentuk oleh beberapa kali dan boleh menjadi satu, berterusan dan inching. Tentera yang ketara berkaitan dengan jumlah kecacatan bahan kerja. Apabila kecemaran yang besar, tentera yang ketara adalah kecil, dan apabila kecemaran yang kecil (seperti pukulan yang sejuk), tentera yang ketara adalah besar. Dalam hal ini, ia adalah serupa dengan tukul besi. Walau bagaimanapun, pasukan mencolok ditutup oleh kerangka, jadi kerja stabil, getaran yang lebih kecil daripada tukul itu, dan tidak memerlukan asas yang besar.


Bahagian dalam seluar dilengkapi dengan ejector pengkelasan. Akhbar skru mempunyai fungsi maju tukul, mekanik mesin dan mesin pengkelasan lain. Ia mempunyai fleksibiliti yang kukuh dan boleh digunakan untuk pengkelasan die, blanking dan lukisan yang mendalam. Di samping itu, akhbar skru mempunyai struktur yang ringkas dan mudah untuk mengilang, jadi ia digunakan secara meluas.