Aplikasi realisasi mesin vulcanizing

- Nov 29, 2018-

Mesin Vulcanizing adalah nisbah pelbagai guna, kecekapan tinggi, nisbah output tinggi yang kaya dengan peralatan asas. Ia adalah ekonomi dan tahan lama. Ia mempunyai pelbagai fungsi, meliputi hampir semua industri, seperti aeroangkasa, penyelidikan saintifik, tentera dan lain-lain berteknologi tinggi. Industri; industri awam, automotif, peralatan rumah, komunikasi, pengangkutan, logistik, dan lain-lain; kawasan produk yang terlibat adalah getah semula jadi, getah semula jadi, getah yang ditebang dan lain-lain produk getah, pelbagai produk plastik, pelbagai produk yang dibentuk mampatan. Klasifikasi produk yang tepat: produk getah dan plastik, anjing laut minyak, produk poliuretana, produk bahan nano, produk, produk roda pengisaran resin, produk batu sintetik, produk tembaga sintetik, produk bunga dan produk lain, Produk mampatan mampatan.

1

, Kawalan skrin sentuh PLC, boleh mencapai kawalan manual dan automatik; boleh mencapai penjepit acuan automatik, ekzos automatik, tekanan automatik, kawalan suhu automatik, pemvulkanan masa, gerak penggera, pelancaran automatik, pembukaan acuan automatik dan fungsi lain.

2. Silinder hidraulik disepadukan dengan bahan QT500-7. Plunger terbuat dari besi cor aloi keras sejuk dengan tekstur halus dan halus selepas pemutus. Segel silinder hidraulik menggunakan cincin meterai Y jenis.

3, sistem hidraulik: penggunaan jenama stesen hidraulik yang terkenal di rumah dan di luar negara, di bawah kawalan PLC, boleh mencapai automatik, acuan penjepit, ekzos, acuan dan banyak fungsi automatik lain.