Pelanggan Mesir Lawati Kami Untuk Pengangkut Belt Vulcanizer

- Dec 29, 2017-

Hari ini, kami mengalu-alukan dua pelanggan profesional dari syarikat Mesir yang mengkhususkan diri dalam tali pinggang penghantar yang melawat kami, dan lawatan itu disertai oleh jurutera teknikal kami dan pengurus jualan kami Encik Kevin.


Semasa lawatan mereka, pelanggan berhati-hati membincangkan dengan kami tentang tekanan vulcanizing EP conveyor belt dan juga untuk jenis sabuk lain, suhu vulcanizing, dan prosedur operasi untuk bersama tali pinggang penghantar, dan lain-lain. Selepas perbincangan lebar tali pinggang & keperluan panjang splicing , pelanggan memutuskan untuk memilih model DLCBV-1200 * 830 dengan penyejuk penyejuk sistem penyejuk air untuk EP tali pinggang lebar 1200mm, kerana penyejuk penyejuk penghantar air penyejuk air mempunyai kelebihan besar penyejukan sistem penyejukan yang cepat, pengikat tali pinggang boleh dibongkar dalam 5 ~ 10 mintues.


Di samping itu, mereka mempelajari mesin pelucutan sabuk getah dan tali pinggang ST (tali pinggang keluli) mesin pelucutan, dan mereka membuat ulasan bahawa alat pengukur ini sangat baik, khususnya mesin pelucutan tali pinggang getah sesuai untuk tali pinggang EP mereka. Oleh kerana mesin pengacau tali pinggang getah ringan mudah dioperasikan, ia dapat memendekkan masa pelucutan lapisan pelekat EP, dan untuk menyediakan kerja pemvulkan panas.


Selepas itu, pelanggan mempunyai perbualan yang bagus dengan kami mengenai butiran lain dan isu penghantaran.
Pelanggan mengumumkan bahawa sebagai perniagaan belud penghantar mereka berkembang pada kadar yang mengejutkan, pada masa akan datang lebih banyak mesin penghantar tali pinggang penghantar akan diimport untuk syarikat & cawangan mereka.


Suzhou Arphu Industrial Co., Ltd, sebagai pemimpin dalam pembuatan mesin penghantar tali pinggang penghantar, tali pinggang vulcanizing press, mesin pelucutan tali pinggang, mesin pembaikan tali pinggang melebihi 30 tahun pengalaman produksi. Kami benar-benar mengalu-alukan pelanggan di seluruh dunia untuk melawat kami dan membangunkan lebih banyak projek-projek pengangkut tali pinggang penghantar untuk sistem menyampaikan mereka.