Penghantar pinggang pembaikan Vulcanizing Mesin

Penghantar pinggang pembaikan Vulcanizing Mesin

DLBRV-II penghantar pinggang pembaikan Mesin vulcanizing adalah sejenis vulcanizing peralatan untuk membaiki tali pinggang di tempat penghantar dengan kerosakan tepi katil.

Maklumat produk

DLBRV-II penghantar pinggang pembaikan Mesin vulcanizing adalah sejenis vulcanizing peralatan untuk membaiki tali pinggang di tempat penghantar dengan kerosakan tepi katil.


Pengenalan

Semasa operasi membaikpulih Conveyor belt, disebabkan oleh sisihan atau kualiti penghantar itu sendiri, tali pinggang telah rosak pada kedua-dua pihak, yang memberi kesan kepada penggunaan biasa. TheDLBRV-II jenis elektrik Pemanas penghantar pinggang pembaikan Mesin vulcanizing boleh digunakan dalam masa yang singkat selepas penutupan (biasanya 3 jam). Dalam kes di mana bodoh tidak dikeluarkan, pembaikan vulcanization berkesan dilakukan kerosakan edge. Ia adalah menyeluruh dan meluas membaik pulih peralatan dengan prestasi yang sama dan kaedah operasi sebagai Mesin vulcanizing penghantar tali pinggang.


Info teknikal:

1. vulcanization suhu: 145℃

2. vulcanization tekanan: 0.8 Mpa

3. Pemanas pinggan saiz: 320 * 700 mm

4. undian kuasa: 3.6 KW


Model

DLBRV-II

Vulcanizer pembaikan tepi tali pinggang

Jenis Ban

Kanvas, nilon dan tali pinggang tali keluli

Range(mm) lebar

Semua

Saiz maksimum untuk tali pinggang repairing(mm)

220 × 600

Size(mm) plat Pemanas

320 × 700

Vulcanizing suhu 145℃

Laras 0 — 200℃

Jumlah power(Kw)

3.6

Voltage(V)

220-660V, 50 / 60HZ, 3 fasa

Perbezaan suhu plat Pemanas vulcanized

±3

Vulcanization pressure(Mpa)

0.5

Hangatkan diri time(min)

<>


Bahagian-bahagian utama repaivulcanizer diperbuat daripada aloi aluminium, yang mengakibatkan jumlah yang lebih kecil, ringan berat, dan mudah dibawa.

Komponen-komponen yang electrothermal terdiri daripada struktur multilayer, dihubungkan oleh litar elektrik tiga fasa pada voltan 380V (atau 660V). Ia mengamalkan stably dan boleh dipercayai semasa kecil.

Pemanasan shell plat diperbuat daripada aloi aluminium, dengan tidak peduli oleh haba yang rendah dan saham, boleh membuat Pemanas keseragaman suhu permukaan yang lebih baik.

Semasa bekerja plat Pemanas, daripada Pemanasan untuk vulcanizing, masa dan suhu kedua-duanya dikawal oleh kotak kawalan. Ia memastikan penggunaan tenaga yang rendah, kecekapan tinggi, operasi mudah, kerja-kerja yang boleh dipercayai, dan kualiti vulcanization baik.

Jenis peranti tekanan adalah plat tekanan hidraulik, struktur adalah mudah dan penjagaannya juga agak mudah. Ia boleh menjadikan tekanan yang besar dan juga semasa vulcanization.


Hot Tags: pembaikan pinggang penghantar vulcanizing pembekal Mesin, China, pengeluar kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat