Mesin Penyambung Panas Terperinci

Mesin Penyambung Panas Terperinci

Mesin splicing panas adalah kit yang digunakan untuk pembaikan panas dan splicing tali pinggang penghantar, Arphu menumpukan dirinya ke bidang penyelenggaraan tali pinggang penghantar. Kerana kualiti dan perkhidmatan yang cemerlang yang menyebabkan penjualan mesin splicing panas di seluruh dunia.

Maklumat produk

Mesin splicing panas adalah kit yang digunakan untuk pembaikan panas dan splicing tali pinggang penghantar, Arphu menumpukan dirinya ke bidang penyelenggaraan tali pinggang penghantar. Kerana kualiti dan perkhidmatan yang cemerlang yang menyebabkan penjualan mesin splicing panas di seluruh dunia.


Pengenalan:

Mesin seri splicing panas DLCBV (selepas ini dirujuk sebagai vulcanizer) adalah alat pemvulkanan penting yang digunakan untuk penyambungan tali pinggang penghantar di tapak. Mesin ini digunakan khas untuk ikatan terancam panas dari tali pinggang seperti tali pinggang kanvas, tali pinggang nilon, tali pinggang tali keluli, dan lain-lain, dan ia juga sesuai untuk belang api, kakisan-bukti dan tali pinggang khas yang lain. Mesin splicing panas boleh digunakan di banyak bidang, ia boleh digunakan dalam metalurgi, perlombongan, loji kuasa, pelabuhan dan dermaga, kilang bahan binaan, kilang kimia dan sebagainya.


Butiran Cepat

Keadaan: Baru

Jenis: Vulcanizer

Tempat asal: Jiangsu, China (tanah besar)

Jenama: DLCBV atau OEM

Nombor Model: DLCBV-1000 × 830

Voltan: 220V ~ 660V

Kuasa (W): 15KW

Dimensi (L * W * H): 1450x830x585mm

Berat: 600kg

Waranti: 12 Bulan

Perkhidmatan selepas jualan yang disediakan: Sokongan pihak ketiga luar negara yang ada

Bahan utama: aloi aluminium

Permohonan: Pengangkut Belt Splicing Hot

Jenis tali pinggang yang sesuai: Getah, ST, CC, EP, NN dll

Lebar tali pinggang yang sesuai: 1000mm

Vulcanizing suhu: 145 ℃

Tekanan penyulingan: 1.0-2.0Mpa atau disesuaikan

Pemanasan masa: kurang dari 30minutes

Sistem penyejukan: Penyejuk Air Dalam

Masa penyejukan: kurang dari 10 minit


Pembungkusan & penghantaran

Butir-butir pembungkusan: Kes kayu-kayu yang meresap atau mengikut permintaan pelanggan

Pelabuhan: Shanghai

Masa utama: 15-20 hari


Perkhidmatan kami

Pra-penjualan:

1. Membantu pembeli dalam perancangan kejuruteraan dan analisis keperluan sistem, dan membangunkan rancangan reka bentuk lengkap

2. Bekerja rapat dengan pihak berkuasa yang berkaitan pembeli, pertimbangkan sepenuhnya model yang diperlukan untuk projek pembeli

3. Menyediakan perkhidmatan perundingan teknikal profesional

4. Memberi pemeriksaan dan penerimaan pada bila-bila masa dan pelbagai kemudahan, pilih kakitangan teknikal profesional, kakitangan perniagaan untuk menjalankan komunikasi teknikal, prestasi produk yang ditawarkan secara tepat pada masanya, ciri-ciri, lukisan reka bentuk program dan pelbagai parameter, dan secara aktif bekerjasama dengan pembeli untuk memilih pengilang produk yang memuaskan.


Jualan:

Memahami tapak pembinaan anda, dan membimbing pemasangan dan percubaan khusus, dan melatih pengendali anda secara percuma.


Perkhidmatan selepas jualan:

Kakitangan perkhidmatan selepas jualan akan kembali melawat & pelanggan pertanyaan, dan untuk kemunculan masalah, kami akan berada dalam masa yang singkat untuk memberikan penyelesaian yang memuaskan. Kami akan membuat siasatan untuk kegunaan tahunan produk.


Hot Tags: mesin splicing panas canggih, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat