Mesin penyambung tali pinggang penghantar

Mesin penyambung tali pinggang penghantar

Penghantar tali pinggang panas mesin splicing adalah ideal untuk splicing & membaiki tali pinggang conveyor EP, tali pinggang penghantar NN, tali pinggang penghantar dan tali pinggang tali keluli, dan lain-lain Mesin splicing panas adalah sesuai kerana ia akan mengurangkan pembaziran tali pinggang penghantar serta masa.

Maklumat produk

Penghantar tali pinggang panas mesin splicing adalah ideal untuk splicing & membaiki tali pinggang conveyor EP, tali pinggang penghantar NN, tali pinggang penghantar dan tali pinggang tali keluli, dan lain-lain Mesin splicing panas adalah sesuai kerana ia akan mengurangkan pembaziran tali pinggang penghantar serta masa.


Maklumat am:

Splicing panas

Amalan telah terbukti sebagai kaedah gabungan yang paling ideal, yang dapat memastikan kecekapan bersama yang tinggi, juga sangat stabil, dan mempunyai kehidupan bersama yang panjang dan mudah dipahami. Ciri yang paling penting dalam teknologi ikatan pemvulkanan baru ini adalah bahawa kesan ikatannya lebih baik, dan hayat perkhidmatan tali pinggang itu dapat diperbaiki dengan berkesan tanpa menyebabkan terlalu banyak pengaruh pada penggunaan normal mesin penghantar tali pinggang. Oleh kerana hayat perkhidmatan sendi pita itu berpanjangan, kebarangkalian kegagalan dalam operasi biasa mesin penghantar dapat dikurangkan dengan berkesan. Ia sesuai untuk tali pinggang penghantar dengan keamatan pengangkutan yang besar, jarak jauh dan beban besar.


Penghantar tali pinggang struktur mesin splicing panas

Pemvulkanis terdiri daripada bahagian-bahagian berikut.

1. Rasuk silang;

2. Pengapit;

3. Plat besi untuk kusyen;

4. Skru;

5. Nut;

6. Gasket;

7. paip lembut tekanan tinggi;

8. Pam ujian tekanan;

9. Plat penebat haba;

10. Plat Pemanas Atas;

11. kabel sekunder;

12. Kotak kawalan elektrik;

13. kabel utama;

14. Meletakkan plat pemanasan;

15. Hidraulik plat (sila lihat Fig1 secara terperinci)


image002


Ciri-ciri mesin splicing panas:
1. Pemanas Plat: ringan, mudah alih, tekanan dan keseragaman suhu;
2. Plat Air: tekanan tinggi boleh mencapai Max. 2.0 MPa (20 bar atau 290 psi);
3. Cross Beam: ringan & tinggi aloi aluminium tegangan.


Data teknikal:

1. Tekanan pemvulkanan: 1.0-2.0 MPa;

2. Suhu pemvulkanan: 145 ° C;

3. Perbezaan suhu permukaan plat tervulkan: ± 5 ° C;

4. Pemanasan masa (pada suhu normal hingga 145 ° C) <30>

5. Voltan: 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

6. Pelbagai penyesuaian suhu: 0 hingga 199 ° C;

7. Pelarasan pemasa masa: 0 hingga 99 minit.


image003


Penyelenggaraan Vulcanizer

Sebelum mengendalikan pemvulkan, rintangan penebat plat pemanasan perlu diperiksa. Sekiranya terlalu rendah, plat pemanasan hendaklah dikeringkan dengan bertenaga sehingga nilai penebat mencapai 50mΩ untuk memenuhi keperluan operasi.


Semasa operasi atau pengangkutan, peralatan harus ditangani dengan ringan.

Jika menjalankan tugas operasi lapangan, kaedah kalis air perlu disediakan terlebih dahulu untuk mengelakkan peralatan rosak.


Selepas penggunaan pemvulkan, ia harus disimpan di dalam gudang di bawah syarat kurang daripada 85% kelembapan relatif, dan mengekalkan peredaran udara untuk mengelakkan hakisan oleh hujan atau salji. Letakkan tidur di bawah pemvulkan untuk mengelakkan meletakkannya di atas tanah secara langsung, yang dilarang.


Servive kami:

Pra-penjualan:

1.Melakukan pembeli dalam perancangan kejuruteraan dan analisis keperluan sistem, dan buat rancangan rancangan lengkap

2. Bekerja rapat dengan pihak berkuasa yang berkaitan pembeli, pertimbangkan sepenuhnya model yang diperlukan untuk projek pembeli

3. Menyediakan perkhidmatan perundingan teknikal profesional

4. Memberi pemeriksaan dan penerimaan pada bila-bila masa dan pelbagai kemudahan, pilih kakitangan teknikal profesional, kakitangan perniagaan untuk menjalankan komunikasi teknikal, prestasi produk yang ditawarkan secara tepat pada masanya, ciri-ciri, lukisan reka bentuk program dan pelbagai parameter, dan secara aktif bekerjasama dengan pembeli untuk memilih pengilang produk yang memuaskan.


Jualan:

Memahami tapak pembinaan anda, dan membimbing pemasangan dan percubaan khusus, dan melatih pengendali anda secara percuma.


Perkhidmatan selepas jualan:

Kakitangan perkhidmatan selepas jualan akan kembali melawat & pelanggan pertanyaan, dan untuk kemunculan masalah, kami akan berada dalam masa yang singkat untuk memberikan penyelesaian yang memuaskan. Kami akan membuat siasatan untuk kegunaan tahunan produk.


Hot Tags: tali pinggang penghantar panas splicing mesin, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat