Penghantar Splicing Belt

Penghantar Splicing Belt

Kualiti tali pinggang bersama tali pinggang penghantar langsung memberi kesan kepada hayat perkhidmatan, kecekapan kerja dan faedah ekonomi tali pinggang penghantar. Khususnya, pelebaran konveyor tali pinggang semasa, ultra-jarak jauh, tinggi dan lebih tinggi adalah lebih penting, jadi mesin penyambung tali pinggang penghantar DLCBV adalah alat bantu yang ideal untuk pembaikan tali pinggang penghantar & sendi.

Maklumat produk

Kualiti tali pinggang bersama tali pinggang penghantar langsung memberi kesan kepada hayat perkhidmatan, kecekapan kerja dan faedah ekonomi tali pinggang penghantar. Khususnya, pelebaran konveyor tali pinggang semasa, ultra-jarak jauh, tinggi dan lebih tinggi adalah lebih penting, jadi mesin penyambung tali pinggang penghantar DLCBV adalah alat bantu yang ideal untuk pembaikan tali pinggang penghantar & sendi.


Pengenalan

Alat penyambung tali pinggang penghantar, juga dikenali sebagai penghantar tali pinggang penghantar, yang merupakan alat yang berguna untuk tali pinggang penghantar splicing panas, seperti tali pinggang penghantar EP, tali pinggang penghantar Nn, tali pinggang penghantar dan tali pinggang tali keluli, dan sebagainya.

Model # DLCBV Conveyor Belt Vulcanizer (press vulcanizing). mempunyai kelebihan berikut, seperti saiz kecil, ringan untuk pengangkutan dan pemasangan dan keseragaman suhu. Tekanan yang diedarkan dengan baik (0-1.5Mpa) yang dibekalkan oleh sistem tekanan, dilengkapi dengan kabinet kawalan automatik, di antara kabinet kawalan dan plat pemanasan disambungkan oleh plag bersepadu dengan kabel multi-teras, penyelenggaraan mudah, dipercayai dan stabil seperti bekerja, dan sebagainya. , ia digunakan secara meluas dalam pengudaraan kanvas kanvas, nilon, tali pinggang keluli serta sambungan tali pinggang getah dengan ciri-ciri khas anti-karat dan tahan haba di bawah keadaan tanpa gas letupan (CH4) atau apa-apa berbahaya gas untuk menghancurkan logam yang diterima oleh kejuruteraan metalurgi, pengeluaran mineral, stesen janakuasa, jentera pelabuhan, kerja seni bina, kilang simen dan industri kimia, dsb.

Kualiti sendi akan mempengaruhi kecekapan kerja tali pinggang penghantar atau hayat perkhidmatan secara langsung, terutama untuk jarak jauh dan tali pinggang penghantar kekuatan tinggi. Oleh itu, model DLCBV belt vulcanizing press adalah aksesori tambahan peralatan tambahan untuk sendi tali pinggang.


Parameter teknikal

1. Tekanan pemvulkanan: 1.0-2.0 MPa;

2. Suhu pemvulkanan: 145 ° C;

3. Perbezaan suhu permukaan plat tervulkan: ± 5 ° C;

4. Pemanasan masa (pada suhu normal hingga 145 ° C) <30>

5. Voltan: 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

6. Pelbagai penyesuaian suhu: 0 hingga 199 ° C;

7. Pelarasan pemasa masa: 0 hingga 99 minit.


image001


Ciri-ciri peranti splicing conveyor belt

1. Pemanas Plat: ringan, mudah alih, tekanan dan keseragaman suhu;

2. Plat Air: tekanan tinggi boleh mencapai Max. 2.0 MPa (20 bar atau 290 psi);

3. Cross Beam: aloi aluminium ringan & ringan;


Permohonan

Alat penyambung tali pinggang penghantar kini digunakan secara meluas untuk sambungan vulcanizing di atas kanvas, nilon, penghantar dengan teras kabel keluli di dalam serta untuk sambungan tali pinggang getah dengan ciri khas anti-karat dan tahan haba di bawah keadaan tiada gas letupan atau gas yang berbahaya untuk menghancurkan logam, yang diterima oleh kejuruteraan metalurgi, pengeluaran mineral, stesen janakuasa, mesin jentera harbour kerja atau industri kimia.

Kualiti sambungan tali pinggang akan mempengaruhi kecekapan kerja tali pinggang getah atau panjang nyawa secara langsung, terutamanya untuk jarak jauh dan penghantar kekuatan tinggi. Oleh itu, model vulcanizer DLCBV adalah aksesori yang diperlukan untuk peralatan penghantar tali pinggang getah.


Tentang kita

SUZHOU ARPHU INDUSTRIAL CO., LTD, sebagai salah satu syarikat peranti splicing belt conveyor terkemuka di China, kami menumpukan pada desain, menghasilkan, penjualan, perundingan teknik kejuruteraan dan kontrak projek alat penghantar tali pinggang penghantar (penghantar tali pinggang pengangkut, mesin splicing panas) , vulcanizer pembaikan tali pinggang, tali pinggang jalur mesin, tarik tali tali, suis tali tarik dua hala dan lain-lain. Kami mengeksport mesin vulcanizing ke lebih dari 48 wilayah dan negara. Pelanggan kami termasuk BHP, Lafarge simen, kumpulan Fatima, Innovator Conveyor belt Spa, Ngan Loi Company dan lain-lain.

Selamat datang ke lawatan dan pertanyaan anda!


Hot Tags: peranti splicing tali pinggang penghantar, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like