Alat penyambung penghantar untuk tali pinggang

Alat penyambung penghantar untuk tali pinggang

Arphu terutamanya menyediakan peralatan splicing tali pinggang penghantar, mesin dan alat perlindungan konveyor untuk metalurgi, perlombongan, arang batu, kuasa elektrik, bahan binaan, pelabuhan, kimia, kejuruteraan, perlindungan alam sekitar dan industri lain. Produk splicing penghantar kami dieksport ke Asia Tenggara, Afrika dan negara-negara dan wilayah lain, dan menikmati reputasi yang baik di pasaran antarabangsa.

Maklumat produk

Arphu terutamanya menyediakan peralatan splicing tali pinggang penghantar, mesin dan alat perlindungan konveyor untuk metalurgi, perlombongan, arang batu, kuasa elektrik, bahan binaan, pelabuhan, kimia, kejuruteraan, perlindungan alam sekitar dan industri lain. Produk splicing penghantar kami dieksport ke Asia Tenggara, Afrika dan negara-negara dan wilayah lain, dan menikmati reputasi yang baik di pasaran antarabangsa.


Pengenalan

Alat splicing penghantar juga dipanggil penghantar penghantar tali pinggang, mesin splicing belt dan lain-lain.

Kami mengkhususkan diri dalam reka bentuk, pembangunan dan pembuatan peralatan splicign penghantar elektrik, pemvulkan dan peralatan pembaikan.


DLCBV saling alat dan mesin penyambung sambung, salib silang mengamalkan bahan aloi aluminium dengan kekuatan yang tinggi dan keplastikan yang baik, dan plat pemanasan menggunakan plat aloi aluminium dengan ketulenan tinggi dan kekonduksian haba yang kuat. Seluruh mesin mudah alih dan suhu permukaan plat pemanasan bersamaan. Plat tekanan air dibekalkan dengan tekanan seragam oleh pam elektrik atau pam manual, dan dilengkapi dengan kotak paparan elektrik automatik paparan ketepatan digital. Sambungan antara kotak kawalan elektrik dan unit utama disiapkan oleh pemalam bersepadu dan kabel pelbagai teras, yang mudah digunakan dan boleh dipercayai dalam operasi. Pada masa yang sama, ia mempunyai ciri-ciri pemanasan pantas, suhu seragam dan kecekapan haba yang tinggi. Alat splicing conveyor dan vulcanizers adalah peralatan vulcanizing yang penting untuk tali pinggang getah & keluli tali splicing panas.


Parameter teknikal

1. Tekanan pemvulkanan: 1.0-2.0 MPa;

2. Suhu pemvulkanan: 145 ° C;

3. Perbezaan suhu permukaan plat tervulkan: ± 5 ° C;

4. Pemanasan masa (pada suhu normal hingga 145 ° C) <30>

5. Voltan: 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

6. Pelbagai penyesuaian suhu: 0 hingga 199 ° C;

7. Pelarasan pemasa masa: 0 hingga 99 minit.


image001


Struktur pemvulkan tali pinggang penghantar

Pemvulkanis terdiri daripada bahagian-bahagian berikut.

1. Rasuk silang;

2. Pengapit;

3. Plat besi untuk kusyen;

4. Skru;

5. Nut;

6.Gasket;

7. paip lembut tekanan tinggi;

8. pam ujian tekanan;

9. Plat penebat haba;

10. Plat Pemanas Atas;

11. kabel sekunder;

12. Kotak kawalan elektrik;

13. kabel utama;

14. Meletakkan plat pemanasan;

15. Hidraulik plat (sila lihat Fig1 secara terperinci)


image003


Permohonan

Alat splicing conveyor belt dan vulcanizers digunakan secara meluas dalam bidang metalurgi, perlombongan, loji kuasa, pelabuhan, bahan binaan, industri kimia dll.


Penyelenggaraan alat penyambung Vulcanizer & penghantar

Sebagai alat penghantar tali pinggang penghantar, mesin pemvulkanan harus dikekalkan dan dikekalkan dengan cara yang sama seperti alat lain semasa dan selepas digunakan untuk melanjutkan hayat perkhidmatan. Pada masa ini, mesin vulcanizing yang dihasilkan oleh syarikat kami mempunyai hayat perkhidmatan selama 8 tahun selagi ia diselenggarakan dengan baik.


Beri perhatian kepada isu-isu berikut semasa mengekalkan pemvulkanan tersebut:

1. Persekitaran penyimpanan pemvulkanan hendaklah disimpan kering dan pengudaraan yang baik untuk mengelakkan kelembapan litar elektrik yang disebabkan oleh kelembapan;


2. Jangan gunakan mesin vulcanizing di luar pada hari-hari hujan untuk mengelakkan kotak kawalan elektrik dan plat pemanasan daripada memasuki air;


3. Sekiranya persekitaran kerja lembap dan berair, apabila membongkar dan mengendalikan mesin vulcanizing, barang-barang di atas tanah perlu dibangkitkan, dan pemvulkan tidak seharusnya bersentuhan langsung dengan air;


4. Jika plat pemanasan memasuki air akibat operasi yang tidak sesuai semasa penggunaan, hubungi pengeluar untuk pembaikan. Jika pembaikan kecemasan diperlukan, buka penutup pada plat panas, tuangkan air terlebih dahulu, kemudian tetapkan kotak kawalan elektrik untuk operasi manual, panas hingga 100 ° C, pastikan suhu selama setengah jam, dan keringkan garisan. Belang disambungkan dalam keadaan manual. Pada masa yang sama, pengilang harus dihubungi tepat pada waktunya untuk membuat penggantian keseluruhan garisan.


5. Jika pemvulkan tidak perlu digunakan untuk masa yang lama, plat pemanasan perlu dipanaskan setiap setengah bulan (suhu ditetapkan pada 100 ℃), dan suhu dikekalkan selama kira-kira setengah jam.


6. Selepas setiap penggunaan, air di dalam plat tekanan air perlu dibersihkan, terutamanya pada musim sejuk. Sekiranya air tidak dapat dibersihkan, getah plat tekanan air akan penuaan awal dan hayat perkhidmatan plat tekanan air akan berkurang. Kaedah pembebasan air yang betul adalah, selepas pemvulkanan dan pemeliharaan haba selesai, dan sebelum membongkar pemvulkan. Sekiranya air dibebaskan selepas mesin dibongkar, air di dalam plat tekanan air tidak boleh dibuang sepenuhnya.


Tentang kita

Kami terlibat dalam pembuatan, pengeksportan dan pembekalan alat pengimbas tali pinggang Arphu dan alat splicing conveyor untuk pembaikan tali pinggang penghantar di Jiangsu, China. Mesin splicing dan mesin pembaikan kami menggunakan sistem kawalan digital yang unik dan tepat. Mesin splicing mempunyai suhu vulkanisasi yang baik dan tekanan vulkanisasi seragam, juga mudah digunakan. Mesin splicing conveyor adalah ringan dan tahan lama, sesuai untuk simen, lombong, pelabuhan, industri keluli dan lain-lain. Arphu dengan bangga menjadi pembekal penghantar penghantar tali pinggang BHP, Lafarge simen, kumpulan Fatima, Innovators Conveyor belt Spa, Ngan Loi Syarikat dsb.


Hot Tags: alat splicing penghantar untuk tali pinggang, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat