Peralatan Vulcanizing Penghantar

Peralatan Vulcanizing Penghantar

Peralatan vulcanizing jenama Arphu, ia bukan hanya peralatan vulcanizing tali pinggang yang ideal dalam industri penghantar, tetapi juga boleh dipercayai & selamat. Kami menawarkan sabuk penghantar splicing panas dan perkhidmatan vulcanizing untuk metalurgi, perlombongan, arang batu, kuasa elektrik, bahan binaan, pelabuhan, kimia dan industri lain.

Maklumat produk

Peralatan vulcanizing jenama Arphu, ia bukan hanya peralatan vulcanizing tali pinggang yang ideal dalam industri penghantar, tetapi juga boleh dipercayai & selamat. Kami menawarkan sabuk penghantar splicing panas dan perkhidmatan vulcanizing untuk metalurgi, perlombongan, arang batu, kuasa elektrik, bahan binaan, pelabuhan, kimia dan industri lain.


Pengenalan:

Alat penghantar vulcanizing belt, juga dipanggil penghantar tali pinggang penghantar, tekan splicing panas, itu adalah mesin yang digunakan untuk menggabungkan tali pinggang penghantar tali getah & keluli. badan utama diperbuat daripada aloi aluminium kekuatan tinggi. Bekalan kuasa biasa, keseragaman suhu, dengan kabinet kawalan elektronik sepenuhnya automatik, sistem tekanan bekalan 1.5 ~ 2MPa, kekuatan bersama boleh mencapai tali pinggang asal 90% atau lebih.


Mesin vulcanizer digunakan secara meluas dalam metalurgi, perlombongan, simen, loji kuasa, pelabuhan, bahan binaan, industri kimia, dapat melaksanakan tali pinggang penghantar panas vulcanizing panas dan memperbaiki secara efektif.


Struktur pemvulkan tali pinggang penghantar

Pemvulkanis terdiri daripada bahagian-bahagian berikut.

1. Rasuk silang;

2. Pengapit;

3. Plat besi untuk kusyen;

4. Skru;

5. Nut;

6. Gasket;

7. paip lembut tekanan tinggi;

8. Pam ujian tekanan;

9. Plat penebat haba;

10. Plat Pemanas Atas;

11. kabel sekunder;

12. Kotak kawalan elektrik;

13. kabel utama;

14. Meletakkan plat pemanasan;

15. Hidraulik plat (sila lihat Fig1 secara terperinci)


image002


Parameter teknikal

1. Tekanan pemvulkanan: 1.0-2.0 MPa;

2. Suhu pemvulkanan: 145 ° C;

3. Perbezaan suhu permukaan plat tervulkan: ± 5 ° C;

4. Pemanasan masa (pada suhu normal hingga 145 ° C) <30>

5. Voltan: 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

6. Pelbagai penyesuaian suhu: 0 hingga 199 ° C;

7. Pelarasan pemasa masa: 0 hingga 99 minit.


image003


Penyelenggaraan akhbar vulcanizing belt

1) Sebelum mengendalikan mesin, rintangan penebat plat pemanasan hendaklah diperiksa. Sekiranya terlalu rendah, plat pemanasan perlu dikeringkan sehingga nilai penebat mencapai 50mΩ untuk memenuhi keperluan operasi.

2) Semasa operasi atau pengangkutan, mesin harus ditangani dengan berhati-hati.

3) Jika menjalankan operasi medan, kaedah kalis air perlu disediakan terlebih dahulu untuk mengelakkan peralatan teredam.

4) Selepas penggunaan mesin, ia hendaklah disimpan di dalam gudang di bawah keadaan kurang daripada 85% kelembapan relatif, dan mengekalkan peredaran udara untuk mengelakkan hakisan oleh hujan atau salji. Letakkan tidur di bawah mesin untuk mengelakkan meletakkannya di atas tanah secara langsung, yang dilarang.


Petua tentang cara meningkatkan kualiti sendi tali pinggang penghantar dengan tali pinggang penghantar splicing panas .

Kualiti sendi tali pinggang penghantar secara langsung mempengaruhi operasi penghantar tali pinggang

Kecekapan, jika kualiti sendi tidak tinggi, mudah untuk menyebabkan kemalangan seperti berongga, menarik atau pecah kepala bersama.

Selepas bertahun-tahun meramalkan dan merumuskan, pada dasarnya kita menyelesaikan masalah kualiti bersama.


Perhatikan masalah berikut apabila ikatan:

1. Penghantar tali pinggang beban berat mesti menggunakan kaedah pemvulkanan panas

2. Sambatan panjang sendi hendaklah 1600-1800mm, seperti ditunjukkan di bawah

secara amnya dibahagikan kepada empat gred, setiap gred 400- 450 mm, setiap lapisan kedalaman berbeza dengan lapisan kanvas, bertindih ke arah yang ditunjukkan.

QQ 截图 20181128151443_ 副本

3. Suhu vulkanisasi ialah 145 ℃ ± 5 ℃, kawalan masa pemvulkanan pada 36-38 minuet, tidak melebihi 40 minuet, jika tidak, vulcanization yang berlebihan akan berlaku.

4. Selepas sendi getah dikeringkan, ia mesti dibersihkan dan dikeringkan sepenuhnya.

5. Ia harus mencairkan gam dan disimpan 12 jam lebih awal.


Tentang kita

Pengangkut tali pinggang penghantar adalah sejenis peralatan vulcanizing melalui menyusun dua hujung tali pinggang penghantar dengan bahan bahan getah mentah di antara, melalui peranti pemanasan di mana badan bahan mentah cair dan kedua-dua hujung tali pinggang penghantar terikat bersama proses penekanan tekanan dan haba.


SUZHOU ARPHU INDUSTRIAL CO., LTD, sebagai salah satu syarikat pengangkut tali pinggang penghantar terkemuka di China, kami menumpukan pada desain, menghasilkan, penjualan, perundingan teknik kejuruteraan dan kontrak projek penghantar ban vulcanizing conveyor (mesin penghantar tali pinggang vulcanizer, mesin splicing panas) vulcanizer pembaikan tali pinggang, kerana kami percaya bahawa tali pinggang penghantar memberi impak sebenar pada penghantar dan produktiviti. kami juga akan memberi tumpuan kepada pengurusan kualiti, mewujudkan pasukan perkhidmatan teknikal yang cemerlang, menaik taraf kualiti perkhidmatan dan merealisasikan integriti menang-menang dengan pelanggan.


Hot Tags: kelengkapan pengudaraan penghantar, China, pembekal, pengilang, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat