Mesin Splicing pinggang tahan lama

Mesin Splicing pinggang tahan lama

sistem perkhidmatan pelanggan 24 jam
100% jenama baru
Penghantar yang mudah alih pinggang splicing Mesin
Mudah untuk ditubuhkan, mudah untuk beroperasi, kesan splicing yang baik

Maklumat produk

sistem perkhidmatan pelanggan 24 jam

100% jenama baru

Penghantar yang mudah alih pinggang splicing Mesin

Mudah untuk ditubuhkan, mudah untuk beroperasi, kesan splicing yang baik


Pengenalan

Tali pinggang yang splicing Mesin digunakan secara meluas dan boleh digunakan untuk pemindahan sendi Galian logam, bahan kimia, logam, loji janakuasa, pelabuhan, dok dan lain-lain tempat panas splicing dalam industri penghantar. Menurut data teknikal yang diberikan oleh tali pinggang ini splicing Mesin, vulcanization betul dan mengeratkan hubungan kekeluargaan boleh dijalankan. Kekuatan bersama siap boleh mencecah lebih 90% daripada tali pinggang yang asal. Bukan sahaja bersama licin, ianya hampir sama dengan tali pinggang yang asal, dan ia boleh mengurangkan memakai pada dram dan memanjangkan hayat Perkhidmatan penghantar dan getah pinggang.

Tali pinggang kami splicing Mesin adalah sebaik-baiknya untuk splicing &membaikiEP Ban, NN Ban, Ban dan keluli kord tali pinggang, dan sebagainya.


Tali pinggang splicing struktur Mesin

Vulcanizer ini adalah terdiri daripada bahagian-bahagian berikut.

1. cross rasuk;

2. Pengapit;

3. besi plat untuk kusyen;

4. skru;

5. kacang;

6. gasket;

7. tekanan tinggi paip lembut;

8. tekanan ujian pam;

9.-penebatan haba plat;

10. atas Pemanas pinggan;

11. sekolah menengah kabel;

12. elektrik kawalan Peti;

13. utama kabel;

14. turun Pemanas pinggan;

15. hidraulik plat (Sila mendapatkan Fig1 terperinci)


image002


Splicing panas biasanya dilakukan di lokasi, dengan menyambung dua hujung tali pinggang oleh vulcanisation semasa pemasangan. Proses ini menggunakan haba yang melampau dan tekanan untuk bon kedua-duanya berakhir bersama-sama. Apabila bahan telah sejuk, licin dan lancar Sambatan tahan lama adalah hasil. Kami menyediakan proses ini kedua-dua di atas dan di luar tapak dengan menggunakan Seluar vulcanising kami mudah alih. Pendek kata, kita berusaha sedaya upaya agar sendi Sambatan anda sebagai kuat dan tahan lama seperti yang mungkin. Ini adalah sebagai sebahagian daripada perkhidmatan kami!


DLCBV Ban splicing Mesin, mengamalkan unsur Pemanas elektrik jenis cip memanaskan, ia kerja stabil, dan mempunyai kecekapan haba yang tinggi dan suhu bilik diedarkan. Tali pinggang splicing mesin yang biasanya dilengkapi Kabinet kawalan elektrik mudah alih, komponen-komponen elektrik yang utama Arphu kawalan kotak tersebut diimport dari Jepun Panasonic, Jerman Siemens & Schneider untuk memastikan bahawa Mesin boleh bekerja dengan baik dan stably, jadi keseluruhan proses splicing adalah selamat dan boleh dipercayai. Sistem tekanan dibekalkan dengan tekanan seragam 0-2MPa. Ia adalah mudah untuk beroperasi. Ianya lazim menggunakan Ban vulcanizing peralatan untuk membuat sendi dan pembaikan pelbagai mekanisma pinggang dalam Metalurgi, perlombongan, simen, loji janakuasa, pelabuhan, bahan binaan, industri kimia dan lain-lain.


Parameter teknikal

1. vulcanization tekanan: MPa 1.0-2.0;

2. vulcanization suhu: 145° C;

3. perbezaan suhu permukaan plat vulcanized: ± 5° C;

4. Pemanas masa (pada suhu biasa hingga 145° C)<30>

5. voltan: 220V / 380V/415V/440V/480V/550V/660V, 50 / 60HZ, 3 fasa;

6. julat pelarasan suhu: 0 hingga 199° C;

7. pemasa pelarasan pelbagai: 0 hingga 99 minit.


image003


Penyelenggaraantali pinggang splicing Mesin

Sebelum operasi tali pinggang splicing Mesin, ketahanan penebatan plat Pemanas perlu diperiksa. Jika ia terlalu rendah, plat Pemanas perlu dikeringkan oleh, yang bertenaga sehingga nilai penebatan terpulang 50mΩ untuk memenuhi keperluan operasi.


Semasa operasi atau pengangkutan, peralatan yang digunakan hendaklah dikendalikan ringan.

Jika menjalankan tugas operasi bidang, kaedah-kaedah kalis air perlu bersedia lebih awal untuk mengelakkan peralatan yang telah rosak.


Selepas penggunaan vulcanizer itu, ia disimpan di dalam gudang di bawah keadaan kurang daripada 85% daripada kelembapan dan mengekalkan peredaran udara untuk mengelakkan hakisan oleh hujan atau salji. Meletakkan itu di bawah vulcanizer untuk mengelakkan meletakkan atas alasan secara langsung, yang adalah dilarang.


Hot Tags: tahan lama pinggang splicing Mesin, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat