Mesin Jahit Persembahan Cemerlang Cemerlang

Mesin Jahit Persembahan Cemerlang Cemerlang

Mesin bersama tali pinggang adalah jenis alat pengudaraan melalui menyusun dua hujung tali pinggang penghantar dengan bahan bahan getah mentah di antara, melalui alat pemanasan di mana badan bahan mentah cair dan kedua-dua hujung tali pinggang penghantar terikat bersama dengan tekanan dan proses pengekalan haba.

Maklumat produk

Mesin bersama tali pinggang adalah jenis alat pemvulkanan melalui menyusun dua hujung tali pinggang penghantar dengan bahan bahan getah mentah di antara, melalui alat pemanasan di mana badan bahan mentah cair dan kedua-dua hujung tali pinggang penghantar terikat bersama oleh proses penekanan tekanan dan haba.


Pengenalan

DLCBV siri mesin bersama tali pinggang elektrik, balok mesin mengamalkan bahan aloi aluminium dengan kekuatan yang tinggi dan keplastikan yang baik, dan plat pemanasan menggunakan plat aloi aluminium dengan ketulenan tinggi dan kekonduksian haba yang kuat. Mesin keseluruhannya adalah kecil dan suhu permukaan plat pemanas adalah seragam. Plat tekanan air dibekalkan dengan tekanan seragam oleh pam elektrik atau pam manual, dan dilengkapi dengan kotak paparan elektrik automatik paparan ketepatan digital. Sambungan antara kotak kawalan elektrik dan unit utama disiapkan oleh pemalam bersepadu dan kabel pelbagai teras, yang mudah digunakan dan boleh dipercayai dalam operasi. Pada masa yang sama, ia mempunyai ciri-ciri pemanasan pantas, suhu seragam dan kecekapan haba yang tinggi. Ia adalah peralatan vulcanizing yang ideal untuk splicing tali pinggang getah & keluli panas.


Kualiti tali pinggang bersama tali pinggang penghantar langsung memberi kesan kepada hayat perkhidmatan, kecekapan kerja dan faedah ekonomi tali pinggang penghantar. Khususnya, pelebaran tali pinggang konkrit, jarak jauh, ultra-jarak jauh, lebih tinggi adalah lebih penting, jadi mesin bersama tali pinggang jenis DLCBV adalah peralatan tambahan yang sesuai untuk penghalang penghalang tali pinggang penghantar.


Struktur mesin bersama tali pinggang

Pemvulkanis terdiri daripada bahagian-bahagian berikut.

1. Rasuk silang;

2. Pengapit;

3. Plat besi untuk kusyen;

4. Skru;

5. Nut;

6. Gasket;

7. paip lembut tekanan tinggi;

8. Pam ujian tekanan;

9. Plat penebat haba;

10. Plat Pemanas Atas;

11. kabel sekunder;

12. Kotak kawalan elektrik;

13. kabel utama;

14. Meletakkan plat pemanasan;

15. Hidraulik plat (sila lihat Fig1 secara terperinci)


image002


Data teknikal

1. Tekanan pemvulkanan: 1.0-2.0 MPa;

2. Suhu pemvulkanan: 145 ° C;

3. Perbezaan suhu permukaan plat tervulkan: ± 5 ° C;

4. Pemanasan masa (pada suhu normal hingga 145 ° C) <30>

5. Voltan: 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

6. Pelbagai penyesuaian suhu: 0 hingga 199 ° C;

7. Pelarasan pemasa masa: 0 hingga 99 minit.


image003


Apabila pesanan:

Sila maklumkan soalan-soalan berikut:

1. lebar tali pinggang, bahan tali pinggang (seperti EP, NN atau ST) dan panjang splicing (panjang sendi);

2. Voltan, seperti fasa 380V 50HZ 3;

3. Pam elektrik atau pam manual;

4. Kabinet kawalan automatik (automatik) atau kabinet kawalan skrin sentuh PLC.


Penyelenggaraan mesin bersama tali pinggang

Sebagai alat penghantar tali pinggang penghantar, mesin pemvulkanan harus dikekalkan dan dikekalkan dengan cara yang sama seperti alat lain semasa dan selepas digunakan untuk melanjutkan hayat perkhidmatan. Pada masa ini, mesin vulcanizing yang dihasilkan oleh syarikat kami mempunyai hayat perkhidmatan selama 8 tahun selagi ia diselenggarakan dengan baik.


Beri perhatian kepada isu-isu berikut semasa mengekalkan pemvulkanan tersebut:

1. Persekitaran penyimpanan pemvulkanan hendaklah disimpan kering dan berventilasi baik untuk mengelakkan kelembapan litar elektrik yang disebabkan oleh kelembapan.


2. Jangan gunakan mesin vulcanizing di luar pada hari-hari hujan untuk mengelakkan kotak kawalan elektrik dan plat pemanasan dari memasuki air.


3. Sekiranya persekitaran kerja lembap dan berair, apabila membongkok dan mengendalikan mesin vulcanizing, barang-barang di atas tanah perlu dibangkitkan, dan pemvulkan tidak harus bersentuhan langsung dengan air.


4. Jika plat pemanasan memasuki air akibat operasi yang tidak sesuai semasa penggunaan, hubungi pengeluar untuk pembaikan. Jika pembaikan kecemasan diperlukan, buka penutup pada plat panas, tuangkan air terlebih dahulu, kemudian tetapkan kotak kawalan elektrik untuk operasi manual, panas hingga 100 ° C, pastikan suhu selama setengah jam, dan keringkan garisan. Belang disambungkan dalam keadaan manual. Pada masa yang sama, pengilang harus dihubungi tepat pada waktunya untuk membuat penggantian keseluruhan garisan.


5. Jika pemvulkan tidak perlu digunakan untuk masa yang lama, plat pemanasan perlu dipanaskan setiap setengah bulan (suhu ditetapkan pada 100 ° C), dan suhu dikekalkan selama kira-kira setengah jam.


6. Selepas setiap penggunaan, air di dalam plat tekanan air perlu dibersihkan, terutamanya pada musim sejuk. Sekiranya air tidak dapat dibersihkan, getah plat tekanan air akan penuaan awal dan hayat perkhidmatan plat tekanan air akan berkurang. Kaedah pembebasan air yang betul adalah, selepas pemvulkanan dan pemeliharaan haba selesai, dan sebelum membongkar pemvulkan. Sekiranya air dibebaskan selepas mesin dibongkar, air di dalam plat tekanan air tidak boleh dibuang sepenuhnya.


Hot Tags: Mesin bersama tali pinggang prestasi cemerlang, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat