Pengendali Sabuk Pengangkut Operasi Cepat

Pengendali Sabuk Pengangkut Operasi Cepat

Kain tali pinggang fabrik ply & tali pinggang keluli boleh menjadi tervulkan oleh penekan tali pinggang penghantar. Tekan penghantar tali pinggang juga dipanggil tekan splicing panas. Kaedah vulcanization juga dipanggil kaedah splicing panas.

Maklumat produk

Kain tali pinggang fabrik ply & tali pinggang keluli boleh menjadi tervulkan oleh penekan tali pinggang penghantar. Tekan penghantar tali pinggang juga dipanggil tekan splicing panas. Kaedah vulcanization juga dipanggil kaedah splicing panas.

Kaedah pemvulkanan panas boleh membuat kekuatan tegangan sendi tali pinggang penghantar mencapai 85% hingga 90% daripada tali pinggang asal.


Pengenalan

Kaedah pemvulkanan panas adalah untuk mengupas lapisan kanvas dan lapisan getah dari sebahagian tali pinggang penghantar bersatu menjadi satu langkah simetri mengikut bentuk dan sudut tertentu, gunakan simen vulkanisasi untuk mengikatnya, kemudian lulus reaksi vulkanisasi di bawah tekanan tertentu, keadaan suhu dan masa, getah mentah menjadi getah tervulkan, dan bahagian bersama terpaku bersama untuk mendapatkan kekuatan pelekat yang lebih tinggi. Kaedah kimpalan ini memecahkan kaedah pemvulkanan sejuk tradisional, yang bukan sahaja mempunyai kualiti sendi yang baik, rata dan licin, tetapi juga dapat membuat kekuatan tegangan tali sendi mencapai 85% hingga 90% dari tali pinggang penghantar asal.


DLCBV series belt vulcanizing machine, saiz kecil, ringan, bekalan kuasa tiga fasa biasa, suhu seragam plat panas, tekanan sistem bekalan air (1.0 ~ 2.0mpa) tekanan seragam. Ia dilengkapi dengan kotak kawalan elektronik automatik ringan, yang dihubungkan dengan kerangka utama oleh plug-in integratif dan kabel muti-teras. Ia boleh dipercayai dan mudah untuk beroperasi.


Ia mempunyai ciri-ciri pemanasan pantas, suhu seragam, masa pemvulkanan pendek dan kekuatan ikatan yang tinggi. Kualiti sendi tali pinggang langsung memberi kesan kepada kecekapan kerja dan hayat perkhidmatan tali pinggang penghantar. Terutamanya tali pinggang penghantar kekuatan jarak jauh dan tinggi lebih penting. Oleh itu, mesin vulcanizing belt jenis DLCBV adalah peralatan tambahan yang diperlukan dalam industri penghantar.


Maklumat am:

Penghantar tali pinggang getah adalah peralatan pengangkutan yang digunakan secara meluas oleh kilang-kilang dan lombong seperti metalurgi, lombong, kuasa, bahan binaan, dan sebagainya.

Di antara mereka, kualiti tali pinggang baru atau tali pinggang pembaikan tali pinggang lama akan memberi kesan langsung kepada operasi ekonomi dan hayat perkhidmatan penghantar tali pinggang.


Tekanan tali pinggang penghantar jenis elektrik (pendek untuk pemvulkan) mengamalkan pemanasan langsung, kecekapan haba yang tinggi, berat ringan, kawalan automatik mudah, dan kualiti sendi spliced tinggi.


Bingkai utama mesin penghantar vulcanizing belt diperbuat daripada aloi aluminium dengan kekuatan tegangan yang tinggi.

Komponen elektrik utama diimport dari Jepun Panasonic, Siemens Siemens & Schneider untuk memastikan mesin itu dapat berfungsi dengan pasti dan stabil.


Plat pemanasan dibuat oleh aloi aluminium, dengan berat ringan dan kekonduksian haba yang baik, ia dapat meningkatkan keseragaman suhu plat pemanasan.


Ciri-ciri alat saling penyambung:

1. Pemanas Plat: ringan, mudah alih, tekanan dan keseragaman suhu;

2. Plat Air: tekanan tinggi boleh mencapai Max. 2.0 MPa (20 bar atau 290 psi);

3. Cross Beam: ringan & tinggi aloi aluminium tegangan.


Data teknikal:

1. Tekanan pemvulkanan: 1.0-2.0 MPa;

2. Suhu pemvulkanan: 145 ° C;

3. Perbezaan suhu permukaan plat tervulkan: ± 5 ° C;

4. Pemanasan masa (pada suhu normal hingga 145 ° C) <30>

5. Voltan: 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

6. Pelbagai penyesuaian suhu: 0 hingga 199 ° C;

7. Pelarasan pemasa masa: 0 hingga 99 minit.


image001


Penekan tali pinggang penghantar jenama Arphu (vulcanizer), ia adalah alat pengudaraan tali pinggang yang ideal dalam industri penghantar.


Pembungkusan:

Butir-butir pembungkusan: Kes kayu-kayu yang meresap atau mengikut permintaan pelanggan

Pelabuhan: Shanghai

Masa utama: 15-20 hari


Pelanggan kami:

BHP, Lafarge simen, kumpulan Fatima, Innovator Conveyor belt Spa, Ngan Loi Company dll.


Selepas perkhidmatan jualan

Kami akan menguji produk kami sebelum mengeksport.

Jika terdapat kesalahan alam sekitar produk kami dalam Satu tahun, kami akan mengambil tanggungjawab untuk mengubah atau membaiki poducts baru untuk anda.

Lebih dari satu tahun, kami akan menyediakan aksesori (bahagian pemvulkan) untuk pelanggan kami, dan hanya mengenakan yuran aksesori.

Jika kekurangan tidak disebabkan oleh faktor buatan manusia atau operasi rosak, dll, kami mengambil tanggungjawab untuk produk kami dalam masa satu tahun.


Hot Tags: operasi tali pinggang penghantar operasi cepat, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat