Mesin Jointing Belt Fleksibel

Mesin Jointing Belt Fleksibel

Teknologi pengudaraan tali pinggang penghantar adalah penggunaan peralatan vulcanizer untuk bertekanan dan tali keluli tali sendi tali sendi. Kunci proses pemvulkanan adalah untuk menentukan kaedah bersama yang sesuai, suhu pemvulkanan, tekanan vulkanisasi dan masa pemvulkanan.

Maklumat produk

Teknologi pengudaraan tali pinggang penghantar adalah penggunaan peralatan vulcanizer untuk bertekanan dan tali keluli tali sendi tali sendi. Kunci proses pemvulkanan adalah untuk menentukan kaedah bersama yang sesuai, suhu pemvulkanan, tekanan vulkanisasi dan masa pemvulkanan.


Penerangan Produk

Mesin penyambung tali pinggang adalah jentera getah mudah alih yang terdiri daripada bingkai mesin, plat pemanasan atas dan bawah, plat hidraulik air, platen penebat haba, kabinet kawalan, pam air (pam manual atau pam elektrik) yang dikenali sebagai peranti bertekanan. Kekuatan aloi aluminium aloi kekuatan tinggi digunakan sebagai bingkai utama mesin pengudaraan.


Mesin penyambung tali pinggang digunakan secara meluas dalam bidang metalurgi, perlombongan, kilang kuasa, pelabuhan, bahan binaan, industri kimia dan sebagainya.


Bingkai utama mesin penyambung panas diperbuat daripada aloi aluminium dengan kekuatan tegangan yang tinggi.

Komponen elektrik utama diimport dari Jepun Panasonic, Siemens Siemens & Schneider untuk memastikan mesin itu dapat berfungsi dengan pasti dan stabil.


Plat pemanasan dibuat oleh aloi aluminium, dengan berat ringan dan kekonduksian haba yang baik, ia dapat meningkatkan keseragaman suhu plat pemanasan.


Data teknikal:

1. Tekanan pemvulkanan: 1.0-2.0 MPa;

2. Suhu pemvulkanan: 145 ° C;

3. Perbezaan suhu permukaan plat tervulkan: ± 5 ° C;

4. Pemanasan masa (pada suhu normal hingga 145 ° C) <30>

5. Voltan: 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

6. Pelbagai penyesuaian suhu: 0 hingga 199 ° C;

7. Pelarasan pemasa masa: 0 hingga 99 minit.


Penghantar tali pinggang getah adalah peralatan pengangkutan yang digunakan secara meluas oleh kilang-kilang dan lombong seperti metalurgi, lombong, kuasa, bahan binaan, dan sebagainya.

Di antara mereka, kualiti tali pinggang baru atau tali pinggang pembaikan tali pinggang lama akan memberi kesan langsung kepada operasi ekonomi dan hayat perkhidmatan penghantar tali pinggang.


Mesin penyambung tali pinggang elektrik menggunakan pemanasan langsung, kecekapan haba yang tinggi, ringan, kawalan automatik mudah, dan kualiti sendi spliced tinggi.


SUZHOU ARPHU INDUSTRIAL CO., LTD, sebagai salah satu perusahaan pengangkut tali pinggang penghantar terkemuka Cina, kami menumpukan pada desain, menghasilkan, penjualan, perundingan teknik kejuruteraan dan kontrak projek conveyor belt vulcanizing press (conveyor belt vulcanizer, mesin splicing panas) vulcanizer pembaikan tali pinggang, kerana kami percaya bahawa tali pinggang penghantar memberi impak sebenar pada penghantar dan produktiviti. kami juga akan memberi tumpuan kepada pengurusan kualiti, mewujudkan pasukan perkhidmatan teknikal yang cemerlang, menaik taraf kualiti perkhidmatan dan merealisasikan integriti menang-menang dengan pelanggan.


Kami dengan bangganya menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan tali pinggang penghantar, peralatan dan peralatan untuk loji kuasa, loji keluli, loji simen, lombong, pelabuhan, industri kimia, dan lain-lain


Kawalan kualiti

1. Mengawal kualiti bahan mentah dari sumber bahan mentah;

2. Semasa proses pengeluaran lembaran pemanasan, multimeter membantu dalam mengukur nilai rintangan, dan sebagainya;

3. Selepas sintering selesai, ukurkan sama ada pengedaran suhu plat pemanas adalah seragam, dan lain-lain;

4. Ukur nilai rintangan, dan uji tekanan air dan bingkai mesin sebelum meninggalkan kilang.


Pelanggan kami:

BHP, Lafarge simen, kumpulan Fatima, Innovator Conveyor belt Spa, Ngan Loi Company dll.


Kumpulan pelanggan:

Mesin vulcanizing belt conveyor kami telah dieksport ke Amerika, Mexico, United Kingdom, Australia, Latvia, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Malaysia, Indonesia, Afrika Selatan, Mesir dan banyak negara lain.

image001_副本


Hot Tags: mesin penyambung tali pinggang fleksibel, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat