Mesin Vulcanising Prestasi Baik

Mesin Vulcanising Prestasi Baik

Mesin dan aksesori vulcanising jenama ARPHU mengamalkan teknologi pemanasan elektrik. Ia adalah kelebihan terbesar ialah ia sama rata dipanaskan dengan menggunakan plat tekanan getah, mesin berfungsi lancar dengan tekanan seragam. Dan ia juga dilengkapi dengan kabinet kawalan elektronik automatik mudah alih, yang mudah dioperasikan dan mempunyai jangka hayat yang panjang.

Maklumat produk

Mesin dan aksesori vulcanising jenama ARPHU mengamalkan teknologi pemanasan elektrik. Ia adalah kelebihan terbesar ialah ia sama rata dipanaskan dengan menggunakan plat tekanan getah, mesin berfungsi lancar dengan tekanan seragam. Dan ia juga dilengkapi dengan kabinet kawalan elektronik automatik mudah alih, yang mudah dioperasikan dan mempunyai jangka hayat yang panjang.


Maklumat am:

Mesin vakum penghantar tali pinggang kami terutama digunakan untuk industri untuk splicing panas dan membaiki tali pinggang penghantar tali getah dan keluli termasuk metalurgi, lombong, kilang kuasa, pelabuhan, dok, simen bahan pembinaan, industri kimia, tembakau, dan medan talian automatik makanan.


Pengenalan bersulam Vulcanized

Split tali pinggang vulcanized menyediakan satu kaedah untuk menyertai hujung tali pinggang penghantar tanpa mengganggu kesinambungan tali pinggang.


Prinsip asasnya adalah untuk membina lekatan fleksibel di antara komponen-komponen dari kedua-dua hujung tali pinggang yang disambungkan dalam sambatan. Matlamatnya ialah untuk mengembangkan lekatan fleksibel ini di kawasan sambat, sama atau lebih besar dengan kekuatan pecah kain di tali pinggang asal.


Maksudnya

Mesin vulcanising digunakan secara meluas dalam pengvulkanan dan sendi tali pinggang kanvas, nilon, kord keluli, tali pinggang penghantar di metalurgi, perlombongan, loji kuasa, pelabuhan, bahan binaan, industri kimia, dan lain-lain, di mana tanpa bahan letupan yang mencukupi dan berbahaya gas yang boleh merosakkan logam. Ia juga boleh digunakan pada sendi vulcanizing dari sabuk ciri-ciri, seperti anti-karat, perlindungan haba, dan lain-lain.


Data teknikal

1. Tekanan pemvulkanan: 1.0-2.0 MPa;

2. Suhu pemvulkanan: 145 ° C;

3. Perbezaan suhu permukaan plat tervulkan: ± 5 ° C;

4. Pemanasan masa (pada suhu normal hingga 145 ° C) <30>

5. Voltan: 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

6. Pelbagai penyesuaian suhu: 0 hingga 199 ° C;

7. Pelarasan pemasa masa: 0 hingga 99 minit.


image001


Struktur penghantar pelucutan tali pinggang penghantar

Mesin vulcanising mudah alih terdiri daripada bahagian-bahagian berikut.

1. Rasuk silang;

2. Pengapit;

3. Plat besi untuk kusyen;

4. Skru;

5. Nut;

6. Gasket;

7. paip lembut tekanan tinggi;

8. Pam ujian tekanan;

9. Plat penebat haba;

10. Plat Pemanas Atas;

11. kabel sekunder;

12. Kotak kawalan elektrik;

13. kabel utama;

14. Meletakkan plat pemanasan;

15. Hidraulik plat (sila lihat Fig1 secara terperinci)


image003


Konfigurasi

Pilihan konfigurasi dijelaskan dalam bahagian berikut.

Plat pemanasan pemvulkanan disediakan untuk jenis rhombic, segi empat tepat dan modular (dua atau lebih set plat pemanasan bersama).

Pengangkut tali pinggang penghantar modular boleh digunakan pada lebar Belt maksimum 3200 mm.

Reka bentuk dan perkhidmatan pengeluaran khas ditawarkan mengikut kehendak pelanggan.


Sistem penyejukan semulajadi atau sistem penyejukan air

Ciri-ciri sistem penyejukan air: Penyejukan penting yang pantas dipasang pada kedua-dua plat, pengikat tali pinggang boleh dibongkar dalam masa 5 ~ 10 minit.

Pam manual atau pam elektrik

Kabinet kawalan standard atau kabinet kawalan PLC


Mesin ini boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan splicing sebenar anda.

image001


Tentang kita

SUZHOU ARPHU INDUSTRIAL CO., LTD, sebagai salah satu syarikat pengangkut tali pinggang penghantar utama China, kami menumpukan pada desain, menghasilkan, penjualan, perundingan teknik kejuruteraan dan kontrak projek mesin penghantar vulcanizing belt conveyor, aksesori belt vulcanizer, karena kami percaya bahawa tali pinggang penghantar memberi impak sebenar pada penghantar yang berjalan dan produktiviti. kami juga akan memberi tumpuan kepada pengurusan kualiti, mewujudkan pasukan perkhidmatan teknikal yang cemerlang, menaik taraf kualiti perkhidmatan dan merealisasikan integriti menang-menang dengan pelanggan.


Hot Tags: mesin vulcanising prestasi yang baik, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat