Kebolehpercayaan yang tinggi Vulcanizing Mesin

Kebolehpercayaan yang tinggi Vulcanizing Mesin

Peranti Mesin elektrik vulcanizing mengamalkan Pemanas langsung, kecekapan haba yang tinggi, mudah alih, mudah untuk mengendalikan, dan kualiti sendi disambung adalah tinggi. Panas splicing tali pinggang penghantar, beban kerja penyelenggaraan dan pembaikan amat berkurangan, kos penyelenggaraan dikurangkan dan peralatan dikendalikan dengan selamat.

Maklumat produk

Peranti Mesin elektrik vulcanizing mengamalkan Pemanas langsung, kecekapan haba yang tinggi, mudah alih, mudah untuk mengendalikan, dan kualiti sendi disambung adalah tinggi.Panas splicing penghantar pinggang,beban kerja penyelenggaraan dan pembaikan amat berkurangan, kos penyelenggaraan dikurangkan dan peralatan dikendalikan dengan selamat.


Pengenalan

Siri DLCBV penghantar tali pinggang Vulcanizer (tekan vulcanizing). mempunyai kelebihan berikut, seperti saiz kecil, ringan berat untuk pengangkutan dan pemasangan dan keseragaman suhu. Diedarkan setiap pressure(0-1.5Mpa) yang dibekalkan oleh sistem tekanan, dilengkapi Kabinet kawalan automatik, antara kawalan Kabinet dan plat Pemanas dihubungkan melalui bersepadu palam yang berbilang teras kabel, penyelenggaraan mudah, boleh dipercayai dan stabil, ini disebabkan kerja, dan lain-lain.


Vulcanizer penyejukan air ini hanya perlu menggunakan air biasa, setelah menamatkan vulcanization itu, plat Pemanas boleh dihubungkan dengan air untuk menyejukkan pesat. Ini boleh meningkatkan kecekapan serta kualiti sendi tali pinggang. Secara amnya, suhu vulcanization yang disejukkan untuk 60 ℃ perlu hanya 10 minit, tekanan air yang sejuk adalah ≥0.2mpa.


Penggunaan

Vulcanizer yang digunakan secara meluas di vulcanization di lokasi kanvas, nilon, tali pinggang tali keluli serta sambungan tali pinggang getah dengan ciri-ciri khas anti-pengakisan dan tahan haba di bawah hal keadaan tidak ada letupan gas (CH4) atau mana-mana gas berbahaya untuk menghakis logam yang diterima oleh Kejuruteraan logam, mineral pengeluaran, Stesen janakuasa, pelabuhan jentera, senibina bekerja, cement loji dan bahan kimia industri, dan lain-lain.


Parameter teknikal

1. vulcanization tekanan: MPa 1.0-2.0;

2. vulcanization suhu: 145° C;

3. perbezaan suhu permukaan plat vulcanized: ± 5° C;

4. Pemanas masa (pada suhu biasa hingga 145° C)<30>

5. voltan: 220V / 380V/415V/440V/480V/550V/660V, 50 / 60HZ, 3 fasa;

6. julat pelarasan suhu: 0 hingga 199° C;

7. pemasa pelarasan pelbagai: 0 hingga 99 minit.


image001


Pelanggan kami:

BHP, Lafarge cement, Kumpulan Fatima, Ban penginovasi Spa, Ngan Loi Syarikat dll.


Kumpulan pelanggan:

Penghantar tali pinggang enjin vulcanizing kami telah dieksport ke Syarikat, Mexico, United Kingdom, Australia, Amerika Syarikat, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Malaysia, Indonesia, Afrika Selatan, Mesir dan negara-negara lain.

image002_副本


Hot Tags: kebolehpercayaan yang tinggi vulcanizing Mesin, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat