Peralatan Splicing Belt Panas

Peralatan Splicing Belt Panas

Arphu adalah syarikat peralatan splicing tali pinggang terkemuka, pelanggan kami termasuk BHP, Lafarge simen, kumpulan Fatima, Innovators Conveyor belt Spa, Ngan Loi Company dan lain-lain membuktikan keupayaan kami untuk dalam bidang splicing belt. Peralatan splicing tali pinggang kami mudah dibentuk, mudah dijaga.

Maklumat produk

Arphu adalah syarikat peralatan splicing tali pinggang terkemuka, pelanggan kami termasuk BHP, Lafarge simen, kumpulan Fatima, Innovators Conveyor belt Spa, Ngan Loi Company dan lain-lain membuktikan keupayaan kami untuk dalam bidang splicing belt. Peralatan splicing tali pinggang kami mudah dibentuk, mudah dijaga.


Pengenalan

Arphu menyediakan pelbagai jenis peralatan splicing tali pinggang penghantar, untuk splicing tali pinggang panas, penampakan tali pinggang, tali mesin pelucutan dll.


Peralatan splicing conveyor belt juga dipanggil untuk vulcanizer belt. Peralatan splicing conveyor belt digunakan secara meluas dan boleh digunakan untuk sendi pengangkutan logam, logam, lombong logam, loji kuasa, pelabuhan, dok dan lain-lain di splicing panas di dalam industri penghantar. Mengikut data teknikal yang disediakan oleh mesin splicing ini, vulkanisasi dan ikatan yang betul boleh dilakukan. Kekuatan sendi selesai dapat mencapai lebih dari 90% dari tali pinggang asli. Bukan sahaja sendi itu licin, ia hampir sama dengan tali pinggang asli, dan ia boleh mengurangkan haus pada drum dan melanjutkan hayat perkhidmatan penghantar dan tali pinggang getah.


Peralatan splicing conveyor belt conveyor sekarang digunakan secara meluas untuk sambungan vulcanizing di tempat kanvas, nilon, penghantar dengan teras kabel keluli di dalam serta untuk sambungan tali pinggang getah dengan ciri-ciri khas anti-karat dan tahan panas di bawah keadaan tiada gas letupan atau gas yang berbahaya untuk menghancurkan logam, yang diterima oleh kejuruteraan metalurgi, pengeluaran mineral, stesen janakuasa, mesin jentera harbour kerja atau industri kimia.


Ciri-ciri peralatan splicing tali pinggang penghantar

1. Pemanas Plat: ringan, mudah alih, tekanan dan keseragaman suhu;

2. Plat Air: tekanan tinggi boleh mencapai Max. 2.0 MPa (20 bar atau 290 psi);

3. Cross Beam: ringan & tinggi aloi aluminium tegangan.


Parameter teknikal

1. Tekanan pemvulkanan: 1.0-2.0 MPa;

2. Suhu pemvulkanan: 145 ° C;

3. Perbezaan suhu permukaan plat tervulkan: ± 5 ° C;

4. Pemanasan masa (pada suhu normal hingga 145 ° C) <30>

5. Voltan: 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

6. Pelbagai penyesuaian suhu: 0 hingga 199 ° C;

7. Pelarasan pemasa masa: 0 hingga 99 minit.


image001


Pembungkusan

Butir-butir pembungkusan: Kes kayu-kayu yang meresap atau mengikut permintaan pelanggan

Pelabuhan: Shanghai

Masa utama: 15-20 hari


Perkhidmatan kami

Pra-penjualan:

1. Membantu pembeli dalam perancangan kejuruteraan dan analisis keperluan sistem, dan membangunkan rancangan reka bentuk lengkap

2. Bekerja rapat dengan pihak berkuasa yang berkaitan pembeli, pertimbangkan sepenuhnya model yang diperlukan untuk projek pembeli

3. Menyediakan perkhidmatan perundingan teknikal profesional

4. Memberi pemeriksaan dan penerimaan pada bila-bila masa dan pelbagai kemudahan, pilih kakitangan teknikal profesional, kakitangan perniagaan untuk menjalankan komunikasi teknikal, prestasi produk yang ditawarkan secara tepat pada masanya, ciri-ciri, lukisan reka bentuk program dan pelbagai parameter, dan secara aktif bekerjasama dengan pembeli untuk memilih pengilang produk yang memuaskan.


Jualan:

Memahami tapak pembinaan anda, dan membimbing pemasangan dan percubaan khusus, dan melatih pengendali anda secara percuma.


Perkhidmatan selepas jualan:

Kakitangan perkhidmatan selepas jualan akan kembali melawat & pelanggan pertanyaan, dan untuk kemunculan masalah, kami akan berada dalam masa yang singkat untuk memberikan penyelesaian yang memuaskan. Kami akan membuat siasatan untuk kegunaan tahunan produk.


Hot Tags: peralatan splicing tali pinggang panas, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat