Mesin Splicing Hot Vulcanized

Mesin Splicing Hot Vulcanized

Getah & keluli tali pinggang penghantar boleh panas tervulkan oleh mesin splicing. Kaedah kimpalan panas vulcanized memecahkan kaedah pemvulkanan tradisional sejuk, yang bukan sahaja mempunyai kualiti bersama yang baik, rata dan lancar, tetapi juga boleh membuat kekuatan tegangan tali pinggang bersama mencapai 85% hingga 90% daripada tali pinggang penghantar asal.

Maklumat produk

Getah & keluli tali pinggang penghantar boleh panas tervulkan oleh mesin splicing. Kaedah kimpalan panas vulcanized memecahkan kaedah pemvulkanan tradisional sejuk, yang bukan sahaja mempunyai kualiti bersama yang baik, rata dan lancar, tetapi juga boleh membuat kekuatan tegangan tali pinggang bersama mencapai 85% hingga 90% daripada tali pinggang penghantar asal.


Pengenalan

Siri DLCBV Pengangkut tali pinggang Vulcanizer (pen vulcanizing). mempunyai kelebihan berikut, seperti saiz kecil, ringan untuk pengangkutan dan pemasangan dan keseragaman suhu. Tekanan yang diedarkan dengan baik (0-1.5Mpa) yang dibekalkan oleh sistem tekanan, dilengkapi dengan kabinet kawalan automatik, di antara kabinet kawalan dan plat pemanasan disambungkan oleh plag bersepadu dengan kabel multi-core, penyelenggaraan mudah, dipercayai dan stabil seperti bekerja, dan lain-lain


Pengudaraan penyejukan air ini hanya perlu menggunakan air biasa, selepas menamatkan vulkanisasi, plat pemanasan boleh dihubungkan dengan air untuk penyejukan pantas. Ini dapat meningkatkan kecekapan serta kualiti sendi tali pinggang. Secara umumnya, suhu pemvulkanan yang disejukkan kepada 60 ℃ hanya memerlukan 10 minit, tekanan air yang disejukkan adalah ≥0.2mpa.


Mesin splicing vulcanized panas adalah sejenis peralatan vulcanizing melalui menyusun dua hujung tali pinggang penghantar dengan bahan bahan getah mentah di antara, melalui peranti pemanasan di mana badan bahan mentah cair dan kedua-dua hujung tali pinggang penghantar terikat bersama dengan tekanan dan proses pengekalan haba.


Penghantar tali pinggang getah adalah peralatan pengangkutan yang digunakan secara meluas oleh kilang-kilang dan lombong seperti metalurgi, lombong, kuasa, bahan binaan, dan sebagainya.

Di antara mereka, kualiti tali pinggang baru atau tali pinggang pembaikan tali pinggang lama akan memberi kesan langsung kepada operasi ekonomi dan hayat perkhidmatan penghantar tali pinggang.


Sabuk penghantar splicing panas, beban kerja penyelenggaraan dan pembaikan berkurangan, kos penyelenggaraan dikurangkan, dan peralatan dikendalikan dengan selamat. Oleh itu, jenama arphu mesin splicing vulcanized panas diperlukan untuk tali pinggang penyambungan & penampalan.


Permohonan

Mesin vulcanising belt conveyor digunakan secara meluas dalam bidang metalurgi, perlombongan, loji kuasa, pelabuhan, bahan bangunan, industri kimia dan lain-lain.


Pembungkusan

Butir-butir pembungkusan: Kes kayu-kayu yang meresap atau mengikut permintaan pelanggan

Pelabuhan: Shanghai

Masa utama: 15-20 hari


Struktur mesin splicing panas tervulkan

Pemvulkanan panas terdiri daripada bahagian-bahagian berikut.

1. Rasuk silang;

2. Pengapit;

3. Plat besi untuk kusyen;

4. Skru;

5. Nut;

6. Gasket;

7. paip lembut tekanan tinggi;

8. Pam ujian tekanan;

9. Plat penebat haba;

10. Plat Pemanas Atas;

11. kabel sekunder;

12. Kotak kawalan elektrik;

13. kabel utama;

14. Meletakkan plat pemanasan;

15. Hidraulik plat (sila lihat Fig1 secara terperinci)


image002


Data teknikal:

1. Tekanan pemvulkanan: 1.0-2.0 MPa;

2. Suhu pemvulkanan: 145 ° C;

3. Perbezaan suhu permukaan plat tervulkan: ± 5 ° C;

4. Pemanasan masa (pada suhu normal hingga 145 ° C) <30>

5. Voltan: 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

6. Pelbagai penyesuaian suhu: 0 hingga 199 ° C;

7. Pelarasan pemasa masa: 0 hingga 99 minit.


image003


Soalan Lazim

Apabila menggunakan pam manual untuk menekan, terdapat fenomena bahawa tekanan tidak naik. Anda boleh menyemaknya dengan mengikuti langkah-langkah di bawah.

(1) Periksa sama ada salur masuk air plat tekanan air ditekan kerana mengetatkan bolt bingkai. Jika ini berlaku, lepaskan bolt dengan betul;

(2) Periksa pam manual untuk kebocoran udara atau sendi longgar, kencangkan mereka, dan periksa gasket pam hidraulik untuk kerosakan.


Perkhidmatan kami

Pra-penjualan:

1. Membantu pembeli dalam perancangan kejuruteraan dan analisis keperluan sistem, dan membangunkan rancangan reka bentuk lengkap

2. Bekerja rapat dengan pihak berkuasa yang berkaitan pembeli, pertimbangkan sepenuhnya model yang diperlukan untuk projek pembeli

3. Menyediakan perkhidmatan perundingan teknikal profesional

4. Memberi pemeriksaan dan penerimaan pada bila-bila masa dan pelbagai kemudahan, pilih kakitangan teknikal profesional, kakitangan perniagaan untuk menjalankan komunikasi teknikal, prestasi produk yang ditawarkan secara tepat pada masanya, ciri-ciri, lukisan reka bentuk program dan pelbagai parameter, dan secara aktif bekerjasama dengan pembeli untuk memilih pengilang produk yang memuaskan.


Jualan:

Memahami tapak pembinaan anda, dan membimbing pemasangan dan percubaan khusus, dan melatih pengendali anda secara percuma.


Perkhidmatan selepas jualan:

Kakitangan perkhidmatan selepas jualan akan kembali melawat & pelanggan pertanyaan, dan untuk kemunculan masalah, kami akan berada dalam masa yang singkat untuk memberikan penyelesaian yang memuaskan. Kami akan membuat siasatan untuk kegunaan tahunan produk.


Hot Tags: panas saling vulcanized mesin, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like