Mesin Tekan Vulcanizing Panas

Mesin Tekan Vulcanizing Panas

Mesin akhbar vulcanizing panas digunakan secara meluas dalam pengvulkanan dan sendi tali pinggang kanvas, nilon, tali keluli, tali pinggang penghantar di metalurgi, perlombongan, loji kuasa, pelabuhan, bahan binaan, industri kimia, dan lain-lain, di mana tanpa bahan letupan yang mencukupi dan gas berbahaya yang boleh merosakkan logam. Ia juga boleh digunakan pada sendi vulcanizing dari sabuk ciri-ciri, seperti anti-karat, perlindungan haba, dan lain-lain.

Maklumat produk

Mesin akhbar vulcanizing panas digunakan secara meluas dalam pengvulkanan dan sendi tali pinggang kanvas, nilon, tali keluli, tali pinggang penghantar di metalurgi, perlombongan, loji kuasa, pelabuhan, bahan binaan, industri kimia, dan lain-lain, di mana tanpa gas letupan yang mencukupi dan gas berbahaya yang boleh merosakkan logam. Ia juga boleh digunakan pada sendi vulcanizing dari sabuk ciri-ciri, seperti anti-karat, perlindungan haba, dan lain-lain.


Pengenalan

Mesin Vulcanizing Tekan Hot adalah salah satu alat yang digunakan dalam bidang penyelenggaraan tali pinggang penghantar. Prinsip kerjanya adalah melalui haba elektrik plat pemanasan untuk menyembuhkan suhu, plat air atau beg getah mesin penggelekan vulcanizing panas menyediakan tekanan kerja yang sesuai. Seperti jenis tali pinggang penghantar yang berbeza, masa pemanasan adalah berbeza. Melalui sekitar 30 hingga 50 minit di bawah sesuai, splicing berkesan akan menjadi barang yang cantik, kekuatannya dapat mencapai 85% dibandingkan dengan ikat pinggang asal.


Bahagian utama mesin akhbar vulcanizing panas termasuk plat pemanasan, beg getah atau plat hidraulik air, rasuk alur aluminium aloi, kotak kawalan dan pam, dan sebagainya.

Kelebihan mesin akhbar vulcanizing panas adalah kecekapan tinggi, ringan, mudah bergerak dan memasang dan kawalan mesra pengguna, dan sebagainya.


Sebelum siasatan, sila maklumkan lebar tali pinggang dan splicing panjang, voltan, dll. Lebih baik untuk menyediakan data teknikal tali pinggang. Ia boleh membantu kami untuk merekabentuk plat pemanasan. Selamat datang untuk pertanyaan dan komen anda.


Parameter teknikal

1. Tekanan pemvulkanan: 1.0-2.0 MPa;

2. Suhu pemvulkanan: 145 ° C;

3. Perbezaan suhu permukaan plat tervulkan: ± 5 ° C;

4. Pemanasan masa (pada suhu normal hingga 145 ° C) <30>

5. Voltan: 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

6. Pelbagai penyesuaian suhu: 0 hingga 199 ° C;

7. Pelarasan pemasa masa: 0 hingga 99 minit.


image001


Struktur mesin akhbar vulcanizing panas

Pemvulkanis terdiri daripada bahagian-bahagian berikut.

1. Rasuk silang;

2. Pengapit;

3. Plat besi untuk kusyen;

4. Skru;

5. Nut; 6.Gasket;

7. paip lembut tekanan tinggi;

8. Pam ujian tekanan;

9. Plat penebat haba;

10. Plat Pemanas Atas;

11. kabel sekunder;

12. Kotak kawalan elektrik;

13. kabel utama;

14. Meletakkan plat pemanasan.

15. Hidraulik plat (sila lihat Fig1 secara terperinci)


image003


Perkhidmatan kami

Pra-penjualan:

1. Membantu pembeli dalam perancangan kejuruteraan dan analisis keperluan sistem, dan membangunkan rancangan reka bentuk lengkap

2. Bekerja rapat dengan pihak berkuasa yang berkaitan pembeli, pertimbangkan sepenuhnya model yang diperlukan untuk projek pembeli

3. Menyediakan perkhidmatan perundingan teknikal profesional

4. Memberi pemeriksaan dan penerimaan pada bila-bila masa dan pelbagai kemudahan, pilih kakitangan teknikal profesional, kakitangan perniagaan untuk menjalankan komunikasi teknikal, prestasi produk yang ditawarkan secara tepat pada masanya, ciri-ciri, lukisan reka bentuk program dan pelbagai parameter, dan secara aktif bekerjasama dengan pembeli untuk memilih pengilang produk yang memuaskan.


Jualan:

Memahami tapak pembinaan anda, dan membimbing pemasangan dan percubaan khusus, dan melatih pengendali anda secara percuma.


Perkhidmatan selepas jualan:

Kakitangan perkhidmatan selepas jualan akan kembali melawat & pelanggan pertanyaan, dan untuk kemunculan masalah, kami akan berada dalam masa yang singkat untuk memberikan penyelesaian yang memuaskan. Kami akan membuat siasatan untuk kegunaan tahunan produk.


Hot Tags: mesin akhbar vulcanizing panas, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like