Getah Mesin Vulcanizing

Getah Mesin Vulcanizing

Mesin vulcanizing belt belt boleh digunakan secara meluas untuk menyambung / mengikat tali pinggang getah & keluli, tali pinggang lebar dari 650mm hingga 2800mm, standard sambat panjang 830 atau 1000mm, kita juga boleh menyesuaikan mesin vulcanizing anda mengikut keperluan sabuk sebenar anda. Pelanggan kami termasuk BHP, Lafarge simen, kumpulan Fatima, Innovators Conveyor belt Spa, Ngan Loi Company dll.

Maklumat produk

Mesin vulcanizing belt belt boleh digunakan secara meluas untuk menyambung / mengikat tali pinggang getah & keluli, tali pinggang lebar dari 650mm hingga 2800mm, standard sambat panjang 830 atau 1000mm, kita juga boleh menyesuaikan mesin vulcanizing anda mengikut keperluan sabuk sebenar anda. Pelanggan kami termasuk BHP, Lafarge simen, kumpulan Fatima, Innovators Conveyor belt Spa, Ngan Loi Company dll.


Pengenalan:

Mesin vulcanizing belt belt juga dikenali sebagai alat penghantar tali pinggang Conveyor, yang merupakan jenis peralatan vulcanizing melalui menyusun dua hujung tali pinggang penghantar dengan bahan bahan getah mentah di antara, melalui alat pemanasan di mana badan bahan mentah cair dan keduanya hujung tali pinggang penghantar terikat bersama oleh proses pengekalan dan tekanan haba.


Bahan mentah utama mesin vulcanizing getah kami diperbuat daripada aloi aluminium kekuatan tinggi. Ia mengamalkan unsur pemanasan elektrik jenis cip untuk memanaskan badan, mempunyai kelebihan operasi yang stabil, kecekapan haba yang tinggi dan suhu seragam. Ia dilengkapi dengan kotak kawalan elektrik automatik yang ringan. Sistem tekanan dibekalkan dengan tekanan seragam 0-2MPa. Mudah untuk beroperasi dan mudah alih. Ia adalah lazim untuk menggunakan peralatan vulcanizing belt conveyor untuk membuat sendi dan pembaikan pelbagai tali pinggang penghantar dalam metalurgi, perlombongan, simen, loji kuasa, pelabuhan, bahan bangunan, industri kimia dan lain-lain.


Struktur pemvulkan tali pinggang penghantar

Pemvulkanis terdiri daripada bahagian-bahagian berikut.

1. Rasuk silang;

2. Pengapit;

3. Plat besi untuk kusyen;

4. Skru;

5. Nut;

6.Gasket;

7. paip lembut tekanan tinggi;

8. pam ujian tekanan;

9. Plat penebat haba;

10. Plat Pemanas Atas;

11. kabel sekunder;

12. Kotak kawalan elektrik;

13. kabel utama;

14. Meletakkan plat pemanasan;

15. Hidraulik plat (sila lihat Fig1 secara terperinci)


image002


Konfigurasi

Pilihan konfigurasi dijelaskan dalam bahagian berikut.

Plat pemanasan pemvulkanan disediakan untuk jenis rhombic, segi empat tepat dan modular (dua atau lebih set plat pemanasan bersama).

Pengangkut tali pinggang penghantar modular boleh digunakan pada lebar Belt maksimum 3200 mm.

Reka bentuk dan perkhidmatan pengeluaran khas ditawarkan mengikut kehendak pelanggan.

Sistem penyejukan semulajadi atau sistem penyejukan air

Ciri-ciri sistem penyejukan air: Penyejukan penting yang pantas dipasang pada kedua-dua plat, pengikat tali pinggang boleh dibongkar dalam masa 5 ~ 10 minit.

Pam manual atau pam elektrik.

Kabinet kawalan standard atau kabinet kawalan PLC.

Press conveyor belt con vulcanizing digunakan secara meluas dalam bidang metalurgi, perlombongan, loji kuasa, pelabuhan, bahan bangunan, simen, lombong arang batu, industri kimia, dll.

Mesin ini boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan splicing sebenar anda.


Parameter teknikal

1. Tekanan pemvulkanan: 1.0-2.0 MPa;

2. Suhu pemvulkanan: 145 ° C;

3. Perbezaan suhu permukaan plat tervulkan: ± 5 ° C;

4. Pemanasan masa (pada suhu normal hingga 145 ° C) <30>

5. Voltan: 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

6. Pelbagai penyesuaian suhu: 0 hingga 199 ° C;

7. Pelarasan pemasa masa: 0 hingga 99 minit.


image003


Perkhidmatan kami

Pra-penjualan:

1. Membantu pembeli dalam perancangan kejuruteraan dan analisis keperluan sistem, dan membangunkan rancangan reka bentuk lengkap

2. Bekerja rapat dengan pihak berkuasa yang berkaitan pembeli, pertimbangkan sepenuhnya model yang diperlukan untuk projek pembeli

3. Menyediakan perkhidmatan perundingan teknikal profesional

4. Memberi pemeriksaan dan penerimaan pada bila-bila masa dan pelbagai kemudahan, pilih kakitangan teknikal profesional, kakitangan perniagaan untuk menjalankan komunikasi teknikal, prestasi produk yang ditawarkan secara tepat pada masanya, ciri-ciri, lukisan reka bentuk program dan pelbagai parameter, dan secara aktif bekerjasama dengan pembeli untuk memilih pengilang produk yang memuaskan.


Jualan:

Memahami tapak pembinaan anda, dan membimbing pemasangan dan percubaan khusus, dan melatih pengendali anda secara percuma.


Perkhidmatan selepas jualan:

Kakitangan perkhidmatan selepas jualan akan kembali melawat & pelanggan pertanyaan, dan untuk kemunculan masalah, kami akan berada dalam masa yang singkat untuk memberikan penyelesaian yang memuaskan. Kami akan membuat siasatan untuk kegunaan tahunan produk.


Hot Tags: mesin vulcanizing belt rubber, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat