Mesin Vulcanizing Getah

Mesin Vulcanizing Getah

Teknologi pengudaraan tali pinggang penghantar adalah penggunaan peralatan vulcanizer untuk bertekanan dan tali keluli tali sendi tali sendi. Kunci proses pemvulkanan adalah untuk menentukan kaedah bersama yang sesuai, suhu pemvulkanan, tekanan vulkanisasi dan masa pemvulkanan.

Maklumat produk

Pengenalan ringkas:

Teknologi pengudaraan tali pinggang penghantar adalah penggunaan peralatan vulcanizer untuk bertekanan dan tali keluli tali sendi tali sendi. Kunci proses pemvulkanan adalah untuk menentukan kaedah bersama yang sesuai, suhu pemvulkanan, tekanan vulkanisasi dan masa pemvulkanan.


Maklumat am:

Mesin DLCBV siri vulcanizing getah mempunyai kelebihan berikut, seperti saiz kecil, ringan untuk pengangkutan dan pemasangan dan keseragaman suhu. Tekanan yang diedarkan dengan baik (0-1.5Mpa) yang dibekalkan oleh sistem tekanan, dilengkapi dengan kabinet kawalan automatik, di antara kabinet kawalan dan plat pemanasan disambungkan oleh plag bersepadu dengan kabel multi-core, penyelenggaraan mudah, dipercayai dan stabil seperti bekerja, dan lain-lain


Mesin vulcanizing getah ini hanya perlu menggunakan air biasa, selepas menamatkan vulkanisasi, plat pemanasan boleh dihubungkan dengan air untuk penyejukan pantas. Ini dapat meningkatkan kecekapan serta kualiti sendi tali pinggang. Secara umumnya, suhu pemvulkanan yang disejukkan kepada 60 ℃ hanya memerlukan 10 minit, tekanan air yang disejukkan adalah ≥0.2mpa.


Data teknikal:

1. Tekanan pemvulkanan: 1.0-2.0 MPa;

2. Suhu pemvulkanan: 145 ° C;

3. Perbezaan suhu permukaan plat tervulkan: ± 5 ° C;

4. Pemanasan masa (pada suhu normal hingga 145 ° C) <30>

5. Voltan: 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

6. Pelbagai penyesuaian suhu: 0 hingga 199 ° C;

7. Pelarasan pemasa masa: 0 hingga 99 minit.


Pembungkusan

Butir-butir pembungkusan: Kes kayu-kayu yang meresap atau mengikut permintaan pelanggan

Pelabuhan: Shanghai

Masa utama: 15-20 hari


Tentang kita:

SUZHOU ARPHU INDUSTRIAL CO., LTD, sebagai salah satu perusahaan pengangkut tali pinggang penghantar terkemuka Cina, kami menumpukan pada desain, menghasilkan, penjualan, perundingan teknik kejuruteraan dan kontrak projek conveyor belt vulcanizing press (conveyor belt vulcanizer, mesin splicing panas) vulcanizer pembaikan tali pinggang, kerana kami percaya bahawa tali pinggang penghantar memberi impak sebenar pada penghantar dan produktiviti. kami juga akan memberi tumpuan kepada pengurusan kualiti, mewujudkan pasukan perkhidmatan teknikal yang cemerlang, menaik taraf kualiti perkhidmatan dan merealisasikan integriti menang-menang dengan pelanggan.


Kami dengan bangganya menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan tali pinggang penghantar, peralatan dan peralatan untuk loji kuasa, loji keluli, loji simen, lombong, pelabuhan, industri kimia, dan lain-lain


Pelanggan kami:

BHP, Lafarge simen, kumpulan Fatima, Innovator Conveyor belt Spa, Ngan Loi Company dll.


Perkhidmatan kami:

Pra-penjualan:

1.Melakukan pembeli dalam perancangan kejuruteraan dan analisis keperluan sistem, dan buat rancangan rancangan lengkap

2. Bekerja rapat dengan pihak berkuasa yang berkaitan pembeli, pertimbangkan sepenuhnya model yang diperlukan untuk projek pembeli

3. Menyediakan perkhidmatan perundingan teknikal profesional

4. Memberi pemeriksaan dan penerimaan pada bila-bila masa dan pelbagai kemudahan, pilih kakitangan teknikal profesional, kakitangan perniagaan untuk menjalankan komunikasi teknikal, prestasi produk yang ditawarkan secara tepat pada masanya, ciri-ciri, lukisan reka bentuk program dan pelbagai parameter, dan secara aktif bekerjasama dengan pembeli untuk memilih pengilang produk yang memuaskan.


Jualan:

Memahami tapak pembinaan anda, dan membimbing pemasangan dan percubaan khusus, dan melatih pengendali anda secara percuma.


Perkhidmatan selepas jualan:

Kakitangan perkhidmatan selepas jualan akan kembali melawat & pelanggan pertanyaan, dan untuk kemunculan masalah, kami akan berada dalam masa yang singkat untuk memberikan penyelesaian yang memuaskan. Kami akan membuat siasatan untuk kegunaan tahunan produk.


Hot Tags: mesin vulcanizing getah, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat