Mesin Vulcanizing Press

Mesin Vulcanizing Press

Suzhou Arphu, sebagai syarikat yang cemerlang dan profesional, mengkhususkan diri dalam merancang, memproduksi dan menjual Mesin Vulcanizing Press, yang digunakan secara meluas dalam bidang pembangkit tenaga, loji keluli, loji simen, lombong, pelabuhan, industri kimia dan lain-lain.

Maklumat produk

Suzhou Arphu, sebagai syarikat yang cemerlang dan profesional, mengkhususkan diri dalam merancang, memproduksi dan menjual Mesin Vulcanizing Press, yang digunakan secara meluas dalam bidang pembangkit tenaga, loji keluli, loji simen, lombong, pelabuhan, industri kimia dan lain-lain.


Pengenalan

Tekan Vulcanizing adalah sangat diperlukan untuk splicing tali pinggang penghantar dalam industri penghantar. Ia ringan dan digunakan secara meluas dalam pelbagai industri. Mesin akhbar vulcanizing boleh digunakan dalam metalurgi, perlombongan, simen, loji kuasa, pelabuhan, bahan binaan, industri kimia dan sebagainya.

Mesin akhbar vulcanizing boleh sambatan dan splicing panas tali pinggang penghantar tali pinggang getah kain & ikat tali keluli.


ARPHU brand conveyor belt vulcanizing press press mengadopsi teknologi pemanasan elektrik. Ia adalah kelebihan terbesar ialah ia sama rata dipanaskan dengan menggunakan plat tekanan getah, mesin berfungsi lancar dengan tekanan seragam. Dan ia juga dilengkapi dengan kabinet kawalan elektronik automatik mudah alih, yang mudah dioperasikan dan mempunyai jangka hayat yang panjang.


Parameter teknikal

1. Tekanan pemvulkanan: 1.0-2.0 MPa;

2. Suhu pemvulkanan: 145 ° C;

3. Perbezaan suhu permukaan plat tervulkan: ± 5 ° C;

4. Pemanasan masa (pada suhu normal hingga 145 ° C) <30>

5. Voltan: 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

6. Pelbagai penyesuaian suhu: 0 hingga 199 ° C;

7. Pelarasan pemasa masa: 0 hingga 99 minit.


image001


Maksudnya

Pemvulkanan digunakan secara meluas dalam pengvulkanan dan sendi tali pinggang kanvas, nilon, kord keluli, tali pinggang penghantar di metalurgi, perlombongan, loji kuasa, pelabuhan, bahan binaan, industri kimia, dan lain-lain, di mana tanpa bahan letupan yang mencukupi dan gas berbahaya yang boleh merosakkan logam. Ia juga boleh digunakan pada sendi vulcanizing sabuk ciri-ciri, seperti anti-karat, perlindungan haba, dan lain-lain. Kekuatan sendi selesai boleh mencapai lebih daripada 90% daripada tali pinggang asli. Bukan sahaja sendi itu licin, ia hampir sama dengan tali pinggang asli, dan ia boleh mengurangkan haus pada drum dan melanjutkan hayat perkhidmatan penghantar dan tali pinggang getah.


Konfigurasi

Pilihan konfigurasi dijelaskan dalam bahagian berikut.

Plat pemanasan mesin akhbar vulcanizing boleh didapati untuk jenis rhombic, rectangular dan modular (dua atau lebih set plat pemanasan bersama).

Pengangkut tali pinggang penghantar modular boleh digunakan pada lebar Belt maksimum 3200 mm.

Reka bentuk dan perkhidmatan pengeluaran khas ditawarkan mengikut kehendak pelanggan.


Sistem penyejukan semulajadi atau sistem penyejukan air

Ciri-ciri sistem penyejukan air: Penyejukan penting yang pantas dipasang pada kedua-dua plat, pengikat tali pinggang boleh dibongkar dalam masa 5 ~ 10 minit.

Pam manual atau pam elektrik

Kabinet kawalan standard atau kabinet kawalan PLC

Press conveyor belt con vulcanizing digunakan secara meluas dalam bidang metalurgi, perlombongan, loji kuasa, pelabuhan, bahan bangunan, simen, lombong arang batu, industri kimia, dll.

Mesin ini boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan splicing sebenar anda.


Hot Tags: mesin akhbar vulcanizing, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like