Tekanan Pembaikan Getah Getah dengan Cross Beam

Tekanan Pembaikan Getah Getah dengan Cross Beam

Pengeluar vulcanizer pembaikan tali pinggang getah, DLBRV-saya taip pengangkut tali pinggang pembaikan vulcanizer, pembaikan tali pinggang pembaikan mesin, menjual tali pinggang pembaikan tali pinggang getah dan tali pinggang keluli China untuk tali pinggang penghantar kecil.

Maklumat produk

Pengeluar vulcanizer pembaikan tali pinggang getah, DLBRV-saya taip pengangkut tali pinggang pembaikan vulcanizer, pembaikan tali pinggang pembaikan mesin, menjual tali pinggang pembaikan tali pinggang getah dan tali pinggang keluli China untuk tali pinggang penghantar kecil.


Pengenalan

DLBRV-saya menyambungkan balok pemulihan tempat ruji terutamanya digunakan untuk memperbaiki patch kecil tali pinggang penghantar & lapisan teras tali pinggang yang rosak disebabkan oleh menindik tali pinggang. Iaitu, untuk memperbaiki tempat itu, kecacatan mata.


Ciri-ciri getah pembaikan tali pinggang

Tekanan pembaikan tali pinggang getah DLBRV-I memaparkan bahawa: struktur mudah, ringan, operasi mudah, dan ia boleh menggunakan balok salib penghantar tali pinggang penghantar untuk tujuan meminimumkan kos pembelian peralatan, kaedah operasi sama dengan penghantar tali pinggang Conveyor.


Ciri-ciri utama penghantar ban pembaikan adalah saiz kecil, ringan dan pengendalian mudah. Plat pemanasan semua elektrik (elemen pemanasan cip dengan penebat yang selamat dan boleh dipercayai), suhu seragam, penggunaan tenaga yang rendah dan kecekapan terma yang tinggi. Kotak kawalan elektrik dikawal secara automatik, sensitif, mudah dan boleh dipercayai. Peranti tekanan dicirikan oleh jenis plat, tekanan air, tekanan besar dan keseragaman, dan lain-lain. Ia adalah alat pembaikan tali pinggang penghantar yang agak maju di rumah dan di luar negara. Ia boleh digunakan untuk penyelenggaraan dan pembaikan kain yang rosak kanvas, teras nilon dan tali keluli; ia juga boleh diperbaiki untuk tali pinggang penghantar khas seperti tali pinggang rintangan haba dan kakisan. Ia boleh digunakan secara meluas dalam bidang metalurgi, perlombongan, penjanaan kuasa, dok dan perusahaan lain, serta dalam aplikasi di mana tidak ada gas letupan di persekitaran sekitar dan gas berbahaya yang mengakis terhadap logam.


Kelebihan

1. Struktur bahan aloi aluminium, badan mesin ringan

2. Mudah dipasang, struktur mesin mudah

3. Mudah untuk beroperasi, pakai kotak kawalan automatik

4. Pemanasan seragam, dengan plat pemanasan aloi aluminium

5. Sistem tekanan air seragam, dengan plat hidraulik air bahan aloi aluminium


Struktur Cross beam spot repair vulcanizer press

5


1. Nut

2. Kusyen

3. Bar tarik-tali

4. Frame

5. Plat penebat haba

6. plat pemanasan atas

7. Plat pemanasan yang lebih rendah

8. Plat hidraulik air


Maklumat teknikal:

1. Pemanas saiz plat: 350 * 350 mm;

2. Maks. Saiz pembaikan: 250 * 250 mm;

3. Tekanan kerja: 0.5-1-1 MPa;

4. Kuasa diberi nilai: 2.0 KW;

5. Pemanasan masa <30>

6. Pemasa menyesuaikan julat: 0-99 minit;

7. Suhu menyesuaikan suhu: 0-200 ;

8. Voltan: 220-660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

9. Pembaikan lebar tali pinggang: 650 mm - 2200 mm.


Pelbagai produk:

Sekiranya lebar tali pinggang> 1400 mm, sila pilih Vulcanizer Repair Cross Beam Spot.

Model

DLBRV-I

Balok silang balok pembaikan bulu mata

Jenis tali pinggang penghantar

Kanvas, tali pinggang nilon dan tali keluli

Julat lebar (mm)

650-2200

Saiz maksimum untuk pembaikan tali pinggang (mm)

250 × 250

Saiz plat pemanasan (mm)

350 × 350

Vulcanizing suhu 145 ℃

Boleh laras 0-200 ℃

Jumlah kuasa (Kw)

2

Voltan (V)

220-660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa

Perbezaan suhu plat pemanasan tervulkan

± 3

Tekanan pemvulkanan (Mpa)

0.5

Masa hangat (minit)

<>


Pemasangan

1.Sila gerakkan mesin pembaikan ke lokasi pembaikan.

2. Sila isi getah mentah ke bahagian yang patah. (Pengisian bahagian getah mentah dalam teknik pemvulkanan boleh diambil sebagai rujukan, atau pekerja teknikal kami menunjukkannya sebagai menyesuaikan diri.)

3. Sila letakkan bingkai mesin bawah dengan betul yang bertujuan untuk memecahkan bahagian, sementara itu, letakkan plat tekanan hidraulik dan plat pemanasan yang lebih rendah di bawah bahagian yang patah.

4. Sila letakkan plat pemanasan atas pada bahagian yang patah, dan letakkan plat penebat haba, dan kemudian pasangkan bingkai mesin.

5. Pasang skru dan skru ke bawah.

6. Sila sambungkan kuasa dengan kotak kawalan elektrik oleh kabel utama, dan sambungkan plat pemanasan atas secara berasingan dengan kotak kawalan elektrik dan plat pemanasan yang lebih rendah dengan kotak kawalan elektrik oleh kabel sekunder, sila sambungkan secara berasingan plat pemanasan atas dan kotak kawalan elektrik, plat pemanasan yang lebih rendah dan kotak kawalan elektrik dengan komponen suhu.

7. Sila beri perhatian kepada kotak kawalan elektrik yang bersesuaian sebagai sambungan. Sila sambungkan plat hidraulik dan pam ujian tekanan dengan tiub tekanan tinggi, dan kemudian mulakan kotak kawalan elektrik, sementara itu, dan masukkan air kepada keadaan tekanan vulcanizing.


Mudah, ringan, mudah dioperasikan, dan boleh digunakan untuk mengurangkan kos pembelian peralatan dengan menggunakan rasuk salib pemvulkan. Kaedah operasi adalah sama dengan pengangkut tali pinggang penghantar.


Penyelenggaraan Vulcanizer

Sebelum mengendalikan pemvulkan, rintangan penebat plat pemanasan perlu diperiksa. Sekiranya terlalu rendah, plat pemanasan hendaklah dikeringkan dengan bertenaga sehingga nilai penebat mencapai 50mΩ untuk memenuhi keperluan operasi.


Semasa operasi atau pengangkutan, peralatan harus ditangani dengan ringan.

Jika menjalankan tugas operasi lapangan, kaedah kalis air perlu disediakan terlebih dahulu untuk mengelakkan peralatan rosak.


Selepas penggunaan pemvulkan, ia harus disimpan di dalam gudang di bawah syarat kurang daripada 85% kelembapan relatif, dan mengekalkan peredaran udara untuk mengelakkan hakisan oleh hujan atau salji. Letakkan tidur di bawah pemvulkan untuk mengelakkan meletakkannya di atas tanah secara langsung, yang dilarang.


Hot Tags: getah pembaikan tali pinggang dengan balok silang, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like