Pembaikan Belt Getah Vulcanizing Press

Pembaikan Belt Getah Vulcanizing Press

The DLBRV-III Rubber belt diperbaiki vulcanizing akhbar tekan untuk EP, nilon, kanvas dan tali pinggang tali pinggang, penghantar tali pinggang pembaikan vulcanizer pengeluar, DLBRV-III jenis tali pinggang getah pembaikan vulcanizing tekan, longitudinal air mata pembaikan vulcanizer mesin.

Maklumat produk

The DLBRV-III Rubber belt diperbaiki vulcanizing akhbar tekan untuk EP, Nylon, kanvas dan tali pinggang tali pinggang, Penghantar penghantar pembaikan vulcanizer, DLBRV-III jenis Getah pembaikan pembaikan vulcanizing , mesin penyembur vulcanizer pembaikan tali pinggang membujur.


Pengenalan

Semasa operasi penghantar tali pinggang, jarak yang panjang merobek sepanjang arah membujur tali pinggang berlaku disebabkan oleh sebab bahan baku bercampur dengan kekotoran atau penghancur penghantar. Tekanan vulcanizing DRBRV-III jenis tali pinggang getah boleh dengan cepat dan berkesan membaiki air mata longitudinal tali pinggang penghantar. Di samping itu, kami boleh menghasilkan spesifikasi khusus untuk memperbaiki peralatan mengikut keperluan pengguna.


Penggunaan & ciri-ciri

Untuk pembaikan air mata membujur, tali pinggang tercalar dan koyak dalam arah membujur semasa digunakan. Peranti pemvulkanan kecil dalam saiz, ringan dan mudah digunakan.


Pelbagai produk

Model

DLBRV-II

Pengikat pinggang pembaikan vulcanizer

Jenis tali pinggang penghantar

Kanvas, tali pinggang nilon dan tali keluli

Julat lebar (mm)

650-2600

Saiz maksimum untuk pembaikan tali pinggang (mm)

250 × 900

Saiz plat pemanasan (mm)

350 × 1000

Vulcanizing suhu 145 ℃

Boleh laras 0-200 ℃

Jumlah kuasa (Kw)

5.2

Voltan (V)

220-660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa

Perbezaan suhu plat pemanasan tervulkan

± 3

Tekanan pemvulkanan (Mpa)

0.5-0.8

Masa hangat (minit)

<>


Hot Tags: pembaikan tali pinggang getah pembaikan vulcanizing, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat