Pencetak Pembaikan Belt Spot

Ia adalah alat pembaikan tali pinggang penghantar yang agak maju di rumah dan di luar negara. Ia boleh digunakan untuk penyelenggaraan dan pembaikan kain yang rosak kanvas, teras nilon dan tali keluli; ia juga boleh diperbaiki untuk tali pinggang penghantar khas seperti tali pinggang rintangan haba dan kakisan.

Maklumat produk

Ia adalah alat pembaikan tali pinggang penghantar yang agak maju di rumah dan di luar negara. Ia boleh digunakan untuk penyelenggaraan dan pembaikan kain yang rosak kanvas, teras nilon dan tali keluli; ia juga boleh diperbaiki untuk tali pinggang penghantar khas seperti tali pinggang rintangan haba dan kakisan.


Pengenalan

Semasa menjalankan penghantar, disebabkan oleh sebab bahan berat, penurunan atau masalah peralatan boleh mengakibatkan kerosakan bentuk tali pinggang penghantar, maka kita harus memperbaikinya dengan segera. DLCBV-I spot belt vulcanizer pembaikan khusus digunakan untuk membaiki saiz kecil pecah dan bentuk-bentuk tali pinggang penghantar, ia sesuai untuk EP, Nylon, Kanvas dan tali pinggang tali keluli.


Ciri & Penggunaan

DLBRV-I pembaikan vulcanizer terutamanya digunakan untuk memperbaiki patch kecil tali pinggang penghantar & lapisan teras tali pinggang yang rosak disebabkan oleh menindik tali pinggang. Iaitu, untuk membaiki tempat, kecacatan mata, DLBRV-I memaparkan bahawa: struktur mudah, ringan, operasi mudah, dan ia boleh menggunakan balok silang penghantar tali pinggang Conveyor untuk tujuan meminimumkan kos pembelian peralatan, kaedah operasi adalah sama seperti pengangkut tali pinggang penghantar.


Struktur pemotongan pembaikan tempat

image001


Parameter teknikal

1. Pemanas saiz plat: 350 * 350 mm;

2. Maks. Saiz pembaikan: 250 * 250 mm;

3. Tekanan kerja: 0.5-1-1 MPa;

4. Kuasa diberi nilai: 2.0 KW;

5. Pemanasan masa <30>

6. Pemasa menyesuaikan julat: 0-99 minit;

7. Suhu menyesuaikan suhu: 0-200 ℃;

8. Voltan: 220-660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa;

9. Pembaikan lebar tali pinggang: 650 mm - 2200 mm.


Model

DLBRV-I

Nama Produk

C Clamp spot belt repair vulcanizer

Jenis tali pinggang penghantar

Kanvas, tali pinggang nilon dan tali keluli

Julat lebar (mm)

650-1400

Saiz maksimum untuk pembaikan tali pinggang (mm)

250 × 250

Saiz plat pemanasan (mm)

350 × 350

Vulcanizing suhu 145 ℃

Boleh laras 0-200 ℃

Jumlah kuasa (Kw)

2

Voltan (V)

220-660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa

Perbezaan suhu plat pemanasan tervulkan

± 3

Tekanan pemvulkanan (Mpa)

0.5

Masa hangat (minit)

<>


Pemasangan

1. Sila pindahkan mesin pembaikan ke lokasi pembaikan.

2. Sila isikan getah mentah ke bahagian yang rosak. (Pengisian bahagian getah mentah dalam teknik pemvulkanan boleh diambil sebagai rujukan, atau pekerja teknikal kami menunjukkannya sebagai menyesuaikan diri.)

3. Sila letakkan bingkai mesin bawah dengan betul yang bertujuan untuk memecahkan bahagian, sementara itu, letakkan plat tekanan hidraulik dan plat pemanasan yang lebih rendah di bawah bahagian yang patah.

4. Sila letakkan plat pemanasan atas pada bahagian yang patah, dan letakkan plat penebat haba, dan pasangkan bingkai mesin.

5. Pasang skru dan skru ke bawah.

6. Sila sambungkan kuasa dengan kotak kawalan elektrik oleh kabel utama, dan sambungkan plat pemanasan atas secara berasingan dengan kotak kawalan elektrik dan plat pemanasan yang lebih rendah dengan kotak kawalan elektrik oleh kabel sekunder, sila sambungkan secara berasingan plat pemanasan atas dan kotak kawalan elektrik, plat pemanasan yang lebih rendah dan kotak kawalan elektrik dengan komponen suhu.

7. Sila beri perhatian kepada kotak kawalan elektrik yang bersesuaian sebagai sambungan. Sila sambungkan plat hidraulik dan pam ujian tekanan dengan tiub tekanan tinggi, dan kemudian mulakan kotak kawalan elektrik, sementara itu, dan masukkan air kepada keadaan tekanan vulcanizing.


Hot Tags: tekan pembaikan sabuk spot, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like