Vulcanizer Pembaikan Tempat untuk Pembaikan Belt

Pengangkut tali pinggang penghantar pembaikan vulcanizer, DLBRV-saya taip conveyor belt pembaikan vulcanizer, pembaikan tali pinggang pembaikan mesin spot, laras pembekal China rubber & steel-cord vulcanizers untuk tali pinggang conveyor patch kecil.

Maklumat produk

Pengangkut tali pinggang penghantar pembaikan vulcanizer, DLBRV-saya taip conveyor belt pembaikan vulcanizer, pembaikan tali pinggang pembaikan mesin spot, laras pembekal China rubber & steel-cord vulcanizers untuk tali pinggang conveyor patch kecil.


Semasa menjalankan penghantar, disebabkan oleh sebab bahan berat, penurunan atau masalah peralatan boleh mengakibatkan kerosakan bentuk tali pinggang penghantar, maka kita harus memperbaikinya dengan segera. DLCBV-I spot belt vulcanizer pembaikan khusus digunakan untuk membaiki saiz kecil pecah dan bentuk-bentuk tali pinggang penghantar, ia sesuai untuk EP, Nylon, Kanvas dan tali pinggang tali keluli.


Ciri-ciri utama penghantar ban pembaikan adalah saiz kecil, ringan dan pengendalian mudah. Plat pemanasan semua elektrik (elemen pemanasan cip dengan penebat yang selamat dan boleh dipercayai), suhu seragam, penggunaan tenaga yang rendah dan kecekapan terma yang tinggi. Kotak kawalan elektrik dikawal secara automatik, sensitif, mudah dan boleh dipercayai. Peranti tekanan dicirikan oleh jenis plat, tekanan air, tekanan besar dan keseragaman, dan lain-lain. Ia adalah alat pembaikan tali pinggang penghantar yang agak maju di rumah dan di luar negara. Ia boleh digunakan untuk penyelenggaraan dan pembaikan kain yang rosak kanvas, teras nilon dan tali keluli; ia juga boleh diperbaiki untuk tali pinggang penghantar khas seperti tali pinggang rintangan haba dan kakisan. Ia boleh digunakan secara meluas dalam bidang metalurgi, perlombongan, penjanaan kuasa, dok dan perusahaan lain, serta dalam aplikasi di mana tidak ada gas letupan di persekitaran sekitar dan gas berbahaya yang mengakis terhadap logam.


Permohonan

Pengacau pembaikan tempat pembiakan tempat digunakan secara meluas dalam bidang metalurgi, perlombongan, kilang kuasa, pelabuhan, bahan binaan, industri kimia dan sebagainya.


Struktur pemotongan pembaikan tempat

image001


Parameter teknikal

DLBRV-I Spot vulcanizer pembaikan

a.Vulcanization tekanan: 0.5Mpa;

b.Vulcanization suhu: 145 ℃;

c.Rated kuasa: 2KW;

d.Lampu tali pinggang maksimum yang boleh dilaras: 1400mm.


Model

DLBRV-I

Nama Produk

C Clamp spot belt repair vulcanizer

Jenis tali pinggang penghantar

Kanvas, tali pinggang nilon dan tali keluli

Julat lebar (mm)

650-1400

Saiz maksimum untuk pembaikan tali pinggang (mm)

250 × 250

Saiz plat pemanasan (mm)

350 × 350

Vulcanizing suhu 145 ℃

Boleh laras 0-200 ℃

Jumlah kuasa (Kw)

2

Voltan (V)

220-660V, 50 / 60HZ, 3 Fasa

Perbezaan suhu plat pemanasan tervulkan

± 3

Tekanan pemvulkanan (Mpa)

0.5

Masa hangat (minit)

<>


Hot Tags: pembaikan vulcanizer tempat pembaikan tali pinggang, China, pembekal, pengeluar, kilang, berkualiti tinggi, untuk dijual

Siasatan

Anda mungkin juga berminat